Cormier prije borbe s Miočićem otkrio: Da mogu vratiti vrijeme, promijenio bih…

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.03.2018 19:19h Autor:

Daniel Cormier

Daniel Cormier završio je snimanje Ultimate Fightera te trenutno provodi normalnu svakodnevicu, dok ne krene u kamp za borbu protiv Stipe Miočića. Tijekom te svakodnevice dogodio se razgovor u kojem je upitan o tome za čime najviše žali u svojoj karijeri.

Zapravo, Cormier je upitan što je ono što bi promijenio kada bi mogao vratiti vrijeme, odnosno što smatra najvećim vlastitim razočaranjem u karijeri. Zanimljivo, to nije nešto vezano uz dvije borbe protiv Jona Jonesa, nego jedna situacija koja je bacila mrlju na njegov karakter.

“Stvar za kojom najviše žalim svakako je ono iz Buffala, gdje sam se drugi put borio protiv Rumblea Johnsona. To mi je vjerojatno najveća žal u karijeri, da se nisam dovoljno posvetio nutricionističkom dijelu priprema, nisam trenirao naporno koliko sam trebao, nisam imao sve pod kontrolom i dozvolio sam da mi se dogodi situacija zbog koje će mi uvijek neki zamjerati i smatrati da sam varao”, rekao je DC, čime se naravno referirao na onu situacija s ručnikom, nakon prvog pada na vaganju.

Zanimljivo, upitan je žali li što je snimio parodirajući spot pjesme “It’s All About That Bass”, gdje je ujedno parodirao svoje povremene probleme s viškom kilograma.

“To ne smatram greškom, iako su mi mnogi rekli da je bilo tako. Moja djeca kažu da je video zabavan, a to je zapravo ono što mi je važno. Nama je na kraju izgledalo dobro, iako je tijekom snimanja bilo sumnji, ali djeci je bilo uistinu zabavno i uživala su, tako da sam sretan što sam to napravio”, otkrio je Daniel, inače čovjek u potpunosti posvećen svojoj obitelji.

DC i Miočić bore se 7. srpnja, što bi značilo da bi u pripremne kampove trebali uči u prvoj polovici svibnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI