Cormier potvrdio meč protiv Volkana, otkrio i kada će se dogoditi

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.10.2017 12:42h Autor:

Volkan vs. DC

Daniel Cormier očito niti najmanje nije zainteresiran za meč protiv Stipe Miočića, odnosno za prelazak u tešku kategoriju. UFC prvak je u svom posljednjem medijskom istupu potvrdio kako će švicarska nokaut mašina Volkan Oezdemir biti sljedeći njegovi izazivač. Doduše, oko ove teme se još uvijek nije oglasio UFC pa nitko sa sigurnošću ne može reći koji su planovi Dane Whitea…

“Borit ću se protiv Volkana Oezdemira. Bio sam kod liječnika i on mi je savjetovao da ostatak godine provedem odmarajući se jer sam već počeo planirati novi meč krajem 2017. Tako da ću se protiv Volkana boriti početkom iduće godine”, potvrdio je Cormier u razgovoru za MMAJunkie.

S druge strane uvijek dobro obaviješteni MMA novinar Tom Taylor javlja da se ovaj meč daleko od “gotove stvari”. Prema njegovom posljednjem “tvitu” dvoboj Cormier vs. Oezdemir i nije nešto što je prema ukusu UFC-a.

“DC vs. Volkan NIJE gotova stvar suprotno od svih izvještaja koji se mogu pročitati. Razgovori oko ove borbe nisu niti počeli”, napisao je Taylor.

To samo ide u prilog teoriji kako bi UFC radije Cormiera vidio u teškoj kategoriji i to u dvoboju protiv Stipe Miočića. No to je očito ideja koja nije po ukusu prvaka u poluteškoj diviziji.

Razvoj situacije na vrhu poluteške situacije ćemo i dalje pratiti, posebno jer će ovih dana početi saslušanja u Jonesovom doping slučaju…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI