Cormier: Potpisao sam za UFC i sada želim Mira, a onda idem razbiti Jonesovu guzicu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.01.2013 19:52h Autor:

Daniel Cormier

Daniel Cormier slavio je bez ikakvih problema protiv Diona Staringa, koji očekivano nije bio na razini zadatka, te je osvajač Strikeforceovog teškaškog Grand Prixa stigao do pobjede tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Kao što se već tjednima, pa čak i mjesecima zna, Cormier je od sada borac UFC-a, a u toj organizaciji također ima prilično velika očekivanja, što ni ne čudi s obzirom da u svojoj MMA karijeri još uvijek ne zna za poraz.

"Potpisao sam ugovor s UFC-om i sada želim 20. travnja meč protiv Franka Mira. Mi smo se trebali još prije boriti, tako da je to meč koji mi duguje", rekao je Cormier nakon svoje borbe. Mir je nedavno također izjavio da nema ništa protiv toga da se njihova borba napokon održi na UFC-ovoj priredbi, pa je prilično izgledno da ćemo gledati njihov okršaj.

Nakon toga Cormier ima plan napasti Jonesa. "Pustit ću da Jon obrani svoju titulu prvaka 27. travnja, a onda ga čeka okršaj sa mnom u kojem ću razbiti njegovu guzicu", dodao je Daniel.

"Osjećam se sjajno, iako sam bio malo zabrinut prije borbe jer sam se bio lagano bolestan. Mislio sam da ću se umoriti tijekom borbe, ali to se nije dogodilo. Udarao sam ga snažno cijelo vrijeme i moram mu priznati da je prilično čvrst", rekao je Cormier o svojoj borbi protiv Staringa na posljednjoj Strikeforceovoj priredbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI