Cormier poručio Gustafssonu: Ne izbjegavam borbu!

UFC 07.07.2015 10:07h Autor:

Daniel Cormier

Prije par dana objavljeno da će Daniel Cormier zbog ozljede koljena morati na neko vrijeme odgoditi svoju prvu obranu naslova UFC prvaka u poluteškoj kategoriji u kojoj bi mu na suprotnoj strani trebao biti Alexander Gustafsson.

Daniel Cormier pridružio se brojnim prvacima koji zbog ozljede odgađaju svoje mečeve. Prvak u poluteškoj kategoriji ima problema s koljenom, ali ne bi trebao dugo izbivati iz okrogona već bi prvu obranu naslova trebao imati u listopadu. Protivnik bi mu trebao biti Alexander Gustafsson, a prvak je izjavio da je bio pomalo iznenađen kad je predsjednik UFC Dana White rekao da će mu Šveđanin biti prvi suparnik u obrani naslova.

"Bio sam iznenađen, ali nikad ne znate kako se stvari razvijaju. Borit ću se s bilo kim. Rekli su da je to Gustafsson i složio sam se. Kad bi rekli da mi je protivnik netko drugi također bih se složio.", izjavio je Cormier koji je bio uvjeren da će prvu obranu naslova imati protiv Ryana Badera.

"Znam da je Ryan želio tu borbu i mislim da je prvi put u karijeri preuzeo inicijativu i pokušao se izboriti za sebe. Vidite kako to danas radi McGregor i neki drugi borci. Ako nešto želite onda morate pokušati izboriti se za to. Skidam kapu svima koji to rade."

Nakon što je odlučio srediti probleme s koljenom Cormier se javio i Gustafssonu.

"Razgovarao sam s Gustafssonom odmah drugi dan. Rekao sam mu da moram srediti koljeno i da mi za to treba mjesec dana. Čim to sredim možemo dogovoriti datum. Rekao sam mu da ne pokušavam izbjeći borbu i da se možemo boriti u listopadu. Rekao je da nema problema i da je sretan što će dobiti novu priliku. Gustafsson je sjajan momak.", rekao je Cormier.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI