Cormier ponovno o meču sa Stipom: Ako netko pobijedi Caina, vjerojatnost je da će prebiti i mene! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.01.2018 12:26h Autor:

Cormier i Miočić (Instagram)

UFC očito i dalje forsira ideju o super dvoboju dva prvaka: Stipe Miočića i Daniela Cormiera. No, kako se sada čini, šampion u poluteškoj kategoriji i nije previše zainteresiran za takav scenarij.

Svjestan da je fizički puno manjih gabarita od “Vatrogasca”, Cormier realno rezonira i smatra da mu takvi mečevi ne trebaju na pragu ulaska u peto desetljeće života i na samom kraju karijere. U posljednjem razgovoru na tu temu koji se dogodio na FOX Sports televiziji, a sugovornici su mu bili Kenny Florian i Tyron Woodley, Cormier je ponovno ponovio da mu meč protiv Miočića nije prioritet.

Prokomentirao je i eventualni “mega meč” Miočić vs. Velasquez…

“Gledajte ja i dalje sigurno nikoga ne bih favorizirao u meču protiv Caina Velasqueza, ali ja sam očito tu pristran (Velasquez mu je klupski kolega op.a)”, smatra DC.

Zatim je još jednom ponovio svoj stav oko dvoboja protiv Miočića.

“Čovječe, pogledaj te velike momke. Kada ih vidiš, jasno ti je da to nije moja težinska kategorija. Ja nisam toliko velik. Znam da mi lice izgleda jako debelo kada uspoređujete s prošlim tjednom, ali teškaši su teškaši. Ta divizija je zemlja divova, tako da ću se držati podalje od tih momaka. Ako netko uspije pobijediti Caina, vjerojatnost je da će prebiti i mene. Jer ja ne mogu pobijediti Caina”, zaključio je šarmantni Cormier uz široki osmijeh.

Prije nekoliko dana Cormier je u razgovoru za “The MMA Hour” potvrdio da se planira boriti do proljeća 2019. godine kada će napuniti 40 godina. Nakon toga će objesiti rukavice o zid jednom za svagda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI