Cormier poludio na Manuwu: Gdje je taj ugovor?! Nokutirat ću te u prvoj rundi klošaru!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.04.2017 11:00h Autor:

Jimi Manuwa & Daniel Cormier

Obranivši pojas na UFC 210 priredbi Daniel Cormier je uperio prst u Jimija Manuwu i rekao mu “Ne želiš ovo!”, no čini se da će engleski nokuater dobiti točno što je tražio.

Trećerangirani polutešakaš, Manuwa, želi napasti pojas te je putem Twittera nastavio tražiti prvaka da prihvati borbu da bi Cormier na kraju poludio i obećao ne samo da će se boriti već i da će nokautirati 37-godišnjeg nokautera.

“Prihvatio sam (borbu). Razbit ću te bilo kada klošaru! Osramotit ćeš se. Obojica to znamo. Dobit ćeš što si tražio. Nećeš izdržati rundu… Radio sam za vikend, ali odmah sam rekao da možeš dobiti batina. Propalico! Nećeš vidjeti drugu rundu… Hajdemo se dogovoriti, nema hrvanja, nema udaraca nogom, porazit ću te isključivo boksanjem… Hajdemo! Želim se boriti s tobom! Gdje je ugovor. Ovo je lagan posao”, napisao Cormier u nizu tweetova.

DC je spustio Manuwi i tako što je objavio fotografije njegovih poraza. “Možda ja ovo tebi napravim Jimi”, napisao je uz sliku njegove borbe protiv Anthonyja Johnsona.

“Jimi voli odspavati u oktogonu”, napisao je uz fotografiju Manwine borbe s Alexanderom Gustafssonom.

Manuwa (17-2) je u UFC-u poražen samo od Johnsona i Gustafssona, a trenutno je u nizu od dvije pobjede, nokautiravši Ovincea Saint Preuxa i Coreyja Andersona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI