Cormier poludio na Jonesa: Narkomanu, pazi da te opet ne uhite!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.04.2016 13:24h Autor:

Jon Jones & Daniel Cormier

Situacija postaje jako napeta. Danielu Cormieru nije trebalo dugo da odgovori na posljednje kritike i provokacije svog velikog rivala, Jona Jonesa, što potvrđuje lavina negativnih poruka koje mu je uputio putem društvenih mreža.

Bivšeg prvaka je razljutila Cormierova ponuda da pomogne i plati troškove treninga Ovinceu Saint Preuxu, borcu koji je umjesto njega kao zamjena uskočio u meč s Jonesom na UFC 197 priredbi. Jones je Cormiera prozvao “kukavicom” i “pičkicom” jer smatra da je ovom drago što je izbjegao njihov revanš.

Cormier je nekoliko sati kasnije reagirao tako što je na Twitteru ostavio niz poruka, osvrnuvši se osvrnuo na Jonesove brojne pogreške iz prošlosti.

“Kukavica bježi s mjesta nesreće bez da provjeri osobu koju je ozlijedio. Kukavica odbija borbu s Gustafssonom. Kukavica otkazuje UFC 151.”

“Jone Jonese, Nikada u životu me nije bilo strah tebe ili ikoga drugog. Lud si što me nazivaš kukavicom. Doći će dan tvog pada, kučko.”

Ne možeš me ozlijediti. Idući put nećeš dobiti sudačku odluku. Samo nemoj biti toliko glup da te opet uhite. Luzeru, narkomančino.”

“Oh bože, Jones je tako dobar jer je prihvatio zamjenu. I ja bih se borio s OSP-em, prihvatio bih borbu dan prije. Da je riječ o težoj borbi ponovno bi podvio rep.

“Sjeti se, ja tebe nisam nazvao kukavicom kad si zbog ozljede pomaknuo datum naše prve borbe, licemjeru. To je najbolja riječ koju ću koristiti kad pričam s tobom.

“Zadnja poruka. Jonese ti si glup! Svarno si glup. Siđi sa svog visokog konja i prestani glumiti junaka. Narkomanu, odvalit ću ti glavu.”

“Možda sam djetinjast, ali kladim se da vi hvalite Jonesa zato što je odrasla osoba. Bio je u zatvoru prošli tjedan.”

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI