Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cormier pokušao objasniti zašto se “zapravo” ne želi boriti protiv Stipe, fanovi ga popljuvali! | Fight Site

Cormier pokušao objasniti zašto se “zapravo” ne želi boriti protiv Stipe, fanovi ga popljuvali!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.02.2019 09:43h Autor:

Miočić vs. Cormier

Daniel Cormier je odlučio preko društvenih mreža objasniti javnosti zašto se u sljedećem meču ne bori protiv legitimno prvog izazivača Stipe Miočića. “Vatrogasac” i dalje ne želi prihvatiti niti jedan drugi meč osim ovoga, a DC i dalje cilja neke druge protivnike.

Pod pritiskom javnosti, ali i samog Miočića, koji koristi svaku prigodu kako bi prozvao Cormiera, prvak se preko svog Twittera očitovao o ovom pitanju.

“Ne dugujem nikome ništa!”, napisao je ljuti Cormier očito iziritiran Miočićevom izjavom da mu “je ovaj dužan revanš”.

Nekoliko sati kasnije je elaborirao svoj “post” s još nekoliko rečenica.

“Ekipa, želite li znati zašto se ne borim protiv Stipe Miočića ponovno? Razlog broj jedan: Ako on ima na to pravo, zašto sam se ja već borio od tada, a on nije? Ako je izgubio meč, je li i dalje prvak? Razlog broj dva: Ozlijeđen sam! Razlog broj tri: Kako mogu bolje od ovoga što sam već učinio? Pobijedio sam ga posljednji put unutar jedne runde?”, stoji u DC-jevom objašnjenju.


Da, Cormier jest ozlijeđen, no pravi razlog je naravno – novac, a ne sve ovo što je on napisao. Da mu Miočić donosi veliku PPV prodaju i potencijalnu mega zaradu, izabrao bi Stipu neovisno o tome što ga je već pobijedio i to prilično uvjerljivo unutar runde. Jasno je kako Cormiera, kao ponosnog čovjeka, smetaju komentari fanova i borilačkih analitičara koji se slažu da “Vatrogasac” radi svega što je napravio zaslužuje revanš. No, ako im već ide objašnjavati svoje razloge, trebao bi se držati istine. A jedina istina jest da Cormier na kraju karijere želi zaraditi velik novac u mega meču protiv Brocka Lesnara. Sve ostalo su bajke i laži.

Fanovi Cormierovu priču ne smatraju uvjerljivom. To se može vidjeti po komentarima ispod ovih objava gdje mu poručuju da traži izlike. Najpopularniji komentar, s kojim se složilo gotovo 700 ljudi kaže:

“Ovo mi zvuči kao nekakava izlika. On je prvak koji je branio svoj pojas najviše puta u povijesti! Borio se protiv prave konkurencije i zaslužuje revanš. Nije se borio protiv Derricka Lewisa, ha ha.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI