Cormier: Pogledao sam borbu s Jonesom već 100 puta, želim da boli!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.01.2015 08:32h Autor:

Jones Vs. Cormier

Do meča s Jonon Jonesom, Daniel Cormier nikada u karijeri nije iskusio kako je to biti poražen. Nakon dvoboja na UFC-u 182, ovaj sjajni hrvač nije previše istupao u javnost, no u nastupu u emisiji The MMA Hour je otkrio svoje osjećaje…

"Gledao sam meč već 100 puta", priznao je Cormier i dodao zašto:

"Ne želim da taj osjećaj poraza izgori. Mora biti tako grozno. Mora me lupiti u trbuh svaki put kada pogledam tu snimku."

Cormier je dobro analizirao meč, a posebno njegov tijek.

"Svaki put kada pogledam tu snimku vidim vrlo kompetitivnu borbu, no vidim i kako jedan borac ostaje fokusiran, a drugi skreće sa zacrtanog puta. Taj drugi borac sam ja. Vidio sam svoje lice i trenutak kada sam upao u 'mod' u kojem nisam smio biti. Morao sam nastaviti ići prema naprijed, morao sam ga nastaviti stiskati", poručio je donedavni izazivač koji kaže kako živi za revanš.

Jedan od razloga lošijeg nastupa Cormier vidi u nedostatku svog stalnog trening partnera i UFC šampiona Caina Velasqueza.

"To je bio veliki problem. S Cainom uvijek možeš biti siguran da će biti dana kada će te jednostavno prebiti i kada nemaš nikakvog uspjeha. To mi je trebalo u pripremama s Jonesom. Dobro sam počeo, ali u četvrtoj i petoj rundi sam ostao bez goriva, a to je upravo ono o čemu pričam. U pripremama nije bilo Velasqueza da me gura još taj dodatni korak za četvrtu i petu rundu. No, na kraju, mogu samo reći da je Jones odradio posao", priznaje Cormier i zaključuje:

"Jones se poslije poraza ponio dobro. Rekao je da mu nije žao jer je to sport. To je istina. Ne bi me trebao žaliti, ovo je borba i on je pobijedio. Stav mu je bio korektan."

"Nadam se da će nam se putevi ponovno sresti. Nisam loš gubitnik ili nešto slično, no ništ se nije promijenilo."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI