Cormier ozlijedio koljeno, borba s Gustafssonom na čekanju minimalno do listopada

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.06.2015 18:45h Autor:

Daniel Cormier

Daniel Cormier bi svoju prvu obranu UFC-ovog pojasa prvaka trebao imati protiv Alexandera Gustafssona, no ta će se borba teško održati prije zime. Cormier je doživio ozljedu koljena zbog koje je prisiljen na tretman i određenu pauzu.

Riječ je o ozljedi ligamenata koljena, a UFC-ov prvak se odlučio na tretman injekcijama matičnih stanica, koje bi trebale tu ozljedu sanirati, odnosno uzrokovati regeneraciju. Iz tog razloga Cormier mora mirovati te neće biti sposoban za borbu minimalno do listopada. Iz Cormierovog kampa dolazi vijest kako bi on titulu želio braniti na UFC 192 eventu, koji je dogovoren za Houston, i to 3. listopada.

Naravno, nije sigurno da će se borba održati baš tada, budući da će Daniel vjerojatno htjeti biti potpuno spreman prije nego krene u kamp za borbu. Tako će morati pričekati i on, a i Alexander Gustafsson, koji je oduševljeno primio vijest kako je upravo on idući izazivač u poluteškoj kategoriji, unatoč porazu u svom posljednjem meču.

Još se ne zna što je prinukalo Cormiera da odbije operaciju, odnosno da se odluči ozljedu sanirati na ovaj, još uvijek relativno eksperimentalan, način.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI