Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cormier ozbiljno optužio Jonesa: Bio si na steroidima na svim mečevima osim protiv Bonnara i OSP-a! | Fight Site

Cormier ozbiljno optužio Jonesa: Bio si na steroidima na svim mečevima osim protiv Bonnara i OSP-a!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.07.2017 11:01h Autor:

Ilustracija

Iako je press konferencija uoči UFC-a 214 krenula prilično uljuđeno i civilizirano, bilo je samo pitanje trenutka kada će komunikacija između Jona Jonesa i Daniela Cormiera, dvije najveće zvijezde priredbe, eskalirati i pretvoriti se ponovno u otvoreni verbalni rat.

Opako sučeljavanje uoči UFC-a 214: Jones skinuo sve sa sebe i stao ispred Cormiera u odijelu

“Lajt motiv” Cormieru je ponovno bila upotreba, odnosno zloupotreba steroida, za koju je optužio svog suparnika. Ovaj put je otišao korak dalje te tvrdi da je Jones većinu svojih rezultata i pobjeda ostvario varanjem te je u tim mečevima koristio nedopuštena sredstva.

“Gledaj, vjerojatno si bio na steroidima, vjerujem da si negdje na 3-0 u UFC-u. One prve tri borbe možda nisi. I protiv Ovincea St. Preuxa i onog drugog lika, kako se zove onaj drugi kojeg si pobijedio? Stephan Bonnar! E protiv Stephana Bonnara nisi bio na steroidima, ali sve ostalo između jesi”, sipao je optužbe Cormier, a Jones ih je očigledno iznerviran pokušao demantirati.

“Ti si taj koji izgledaš kao drogeraš večeras. Ti si taj koji tako izgledaš tu. Izgledaš kao ovisnik o cracku u odijelu”, odgovorio je Jones što je samo dodatno motiviralo Cormiera…

“Možda izgledam kao ovisnik u odijelu, ali ja nikada nisam bio ovisnik u odijelu. Tako da možeš reći da izgledam tako, ali nikada nisam bio”, poentirao je Cormier referirajući na Jonesovu prošlost i probleme s opojnim drogama zbog čega je morao na rehabilitaciju u jednom trenutku.

I taman kada je izgledalo kao da aktualni prvak dominira ovim verbalnim ratom, Cormier se sam zapleo u vlastite nepodobštine spomenuvši incident na vaganju za svoj zadnji nastup protiv Anthonyja Johnsona kada je očigledno varao naslonivši se na ručnik koji su držali njegovi pomagači.

“Trebao si dati 20 posto svog honorara svom protivniku. Tehnički trebao si mu dati 20 posto svoje plače. Možeš zauvijek govoriti da si prvak u kategoriji do 94 kilograma”, poentirao je Jones što je očigledno jako pogodilo Cormiera koji je u tom trenutku “skinuo rukavice”.

“Kako jebeno ti možeš nekoga suditi? Sjedi tamo i začepi jebena usta prije nego što dođem tamo i izbijem boga u tebi”, priprijetio je aktualni prvak na što je Jones odgovorio:

“Oooo. Svi znamo da to nećeš napraviti? Jesi li ljut Daniel? Istina će te osloboditi. Možeš s vrlo mnogo samopuzdanja reći da si jedini prvak UFC-a do 94 kilograma u povijesti. Uvijek ćeš imati tu titulu”, zaključio je Jones ovaj verbalni rat.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI