Cormier otkrio: Velasquez je napokon zdrav, vraća se i bit će još dugo tu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2017 09:52h Autor:

Screenshot – Instagram

Gostujući u emisiji “The MMA Hour” aktualni UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji Daniel Cormier je otkrio i zanimljivu informaciju glede svog klupskog kolege Caina Velasqueza. Popularni bivši prvak u teškoj diviziji se, prema Cormierovim riječima, napokon vratio u akciju i trenira punim intenzitetom. Ozljede su, navodno, iza njega…

“Vratio se u puni trening, a to nije ugodno, to boli. Ali to je i najbolji osjećaj koji sam imao u dugo vremena…”, izjavio je DC i dodao:

“Da, nije ugodno trenirati s Cainom jer je toliko bolji od svih ostalih koji su u dvorani. Ali je dobro imati ga. Samo ga vidjeti ponovno u dvorani, dok čini to što čini, je nevjerojatno. Radi se o velikoj stvari jer mi je on prijatelj, a ja sam i fan MMA-ja. Ako se uspije vratiti, znate što to znači za tešku diviziji. On bi mogao biti dio velikih mečeva…”

Ukupno u posljednje četiri godine, Velasquez se borio tek dva puta. U 2014. i 2017. nije nastupio niti jednom. No, nakon posljednje operacije i dužeg mirovanja, Cormier tvrdi kako je bivši prvak sada spreman za akciju.

“Radi se o procesu. Kada krenu te neke ozljede koje je Cain imao, a to sam isto vidio i u hrvanju, radi se o ozljedi leđa i vrata, čovječe…nije lako. Treba dosta vremena da se to riješi. I smatram da se Cain dugo vremena gurao preko svojih granica, kada je trebao odmarati. A sada je stvarno uzeo nešto vremena da zacijeli, i mislim da sada postoji realna šansa da ponovno krene i da ovaj povratak traje dugo, duže od svega što je do sada napravio u karijeri.”

“Imao je dosta teških ozljeda i loših vremena. Razgovarao sam o Cainu o ovome i stvarno se radi o ružnoj stvari. Za dečka koji je toliko talentiran i posvećen sportu… Mislim da je izgubio pet godina. Možeš li zamisliti što bi sve Velasquez postigao da je imao pet godina više? Tužno je samo i razmišljati o tome, ali vjerujem da se napokon stavio u poziciju kada će njegovo tijelo moći bolje pratiti ono što um želi. Smatram da je sada zdrav i da će moći odraditi dug i uspješan kraj svoje karijere…”, zaključio je DC.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI