Cormier: Osvojit ću pojas i pričekati Jonesa da se vrati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.04.2015 09:29h Autor:

Daniel Cormier

Nakon što je UFC oduzeo naslov dosadašnjem prvaku u poluteškoj kategoriji Jonu Jonesu, koji se ponovo našao u problemi zbog uzrokovanja prometne nesreće te činjenice da je pobjegao s mjesta događaja, novu je priliku da se bori za pojas dobio Daniel Cormier.

UFC nije imao izbora i na kraju je oduzeo naslov prvaka Jonu Jonesu koji se našao u novim problemima. Protivnik Anthonyja Johnsona u borbi za naslov prvaka, 23. svibnja na UFC-u 187, bit će Daniel Cormier koji je tako dobio novu priliku. U meču s Jonesom, koji je održan početkom godine, nije uspio i izgubio je jednoglasnom odlukom sudaca. Sad će priliku tražiti protiv Anthonyja Johnsona, a nakon što je saznao da će boriti za naslov poslao je sljedeću izjavu.

"Ovo je tužan dan za sport. Jedan od najboljih boraca svih vremena našao se ponovo u problemima. Bez obzira na naše međusobne razlike iskreno želim sve najbolje Jonu i njegovoj obitelji. Znam da je sposoban sve ovo prebroditi. U životu vam prilike pokucaju na vrata, a na vama je da znate na njih odgovoriti. Bit ću u Las Vegasu 23. svibnja. Možete računati na mene. Osvojit ću pojas i kad se Jon vrati biti ću sretan dati mu priliku da se bori za moj pojasa.", stoji u izjavi Jona Jonesa koju je objavio MMAFighting.

Cormier se 6. lipnja trebao boriti protiv Ryana Badare, ali sad će dva tjedna ranije ući u oktogon u znatno važnijem meču.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI