Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cormier: Oko Jonesa je stvorena fama da je najbolji MMA borac na svijetu! | Fight Site

Cormier: Oko Jonesa je stvorena fama da je najbolji MMA borac na svijetu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.09.2012 14:00h Autor:

Daniel Cormier

Daniel Cormier priznaje Jon Jonesu da je odličan borac i zaista vidi da uživa u svemu što ga okružuje kao aktualnog prvaka UFC-a.

Osvajač teškaškog Grand Prixa Strikeforcea, Daniel Cormier, ovih dana čeka da vidi rasplet situacije oko svog posljednjeg meča u toj organizaciji, prije odlaska u UFC. Dvoboj protiv Franka Mira otpao mu je zbog ozljede, a trenutno se još uvijek ne zna tko će biti zamjena i hoće li je uopće biti. Postoji prilično velika mogućnost da i bez te službeno posljednje borbe u Strikeforceu završi u UFC-u.

Tamo bi se vrlo vjerojatno borio u poluteškoj kategoriji, sugeriraju to gotovo sve njegove izjave u posljednje vrijeme, pa ga često upitaju za mišljenje o Jonu Jonesu.

"On nije samo odličan borac, već je čovjek koji jednostavno uživa u svemu onome što dolazi uz titulu aktualnog prvaka UFC-a. Uživa u slavi, u novci i u fami koja je nastala da je najbolji borac na svijetu. On živi za to i zaista mu neće biti lako oduzeti titulu. On je rekao da želi biti najbolji svih vremena i definitivno je spreman učiniti sve da to i postane", smatra Daniel.

"Ja bih također volio sve to. Volio bih da me nazivaju najboljim na svijetu. Smatram da sam jedan od onih koji bi ga mogao pobijediti. Spreman na borbu doslovno do krvi, a ja osobno Jonesa smatram najboljim MMA borcem na svijetu uzevši u obzir sve kategorije", otkrio je Cormier.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI