Cormier odgovorio Stipi: Moli se da Lesnar otpadne…

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.11.2018 17:01h Autor:

Cormier vs. Miočić

Daniel Cormier odgovorio je Stipi Miočiću na vrlo zanimljiv način. Naime, otkrio je kako bi on mogao biti Stipin idući protivnik te u kojem slučaju, ali i ono što bi bivšem prvaku trebalo uslijediti u suprotnom.

Ranije smo naveli kako je Stipe Miočić jučer uputio do sada najžešću poruku Cormieru, u kojoj je još jednom glasno zatražio revanš. Osim toga, Cormieru je obećao kako će ga ovog puta nokautirati. Trenutni teškaški prvak, koji je već najavio da bi Miočiću mogao dati priliku ukoliko mu otpadne borba protiv Brocka Lesnara, odgovorio je na vrlo zanimljiv način.

“Drži fige da se Lesnar odluči ne boriti, jer ukoliko se budem borio protiv njega, definitivno ti se neće svidjeti ono što slijedi tebi. U svakom slučaju, ne bih volio biti na tvom mjestu ni u jednom slučaju. Ali, da sam na tvom mjestu, radije bih se borio protiv sebe”, napisao je Cormier, čime je vjerojatno želio naglasiti kako će se Stipe boriti protiv Caina Velasqueza, ukoliko se Cormier bude borio protiv Lesnara.

Upravo to je primijetio jedan fan, koji je onda Cormieru postavio pitanje o borbi Miočića i Velasqueza, odnosno rekao je kako bi on volio vidjeti upravo tu borbu.

“Nemojte Stipi to željeti, pogledajte što sam mu ja napravio. A Cain je još bolji od mene”, napisao je Cormier kao odgovor tom fanu. DC inače neizmjerno cijeni svog timskog kolegu te je upravo zbog njega, prilikom dolaska u UFC, napustio tešku kategorije te se odlučio boriti u poluteškoj.

Povratak Caina Velasqueza trenutno je vruća tema te su mnogi novinari obavijestili o tome. No, UFC mu još uvijek ne ugovara borbu. Bivši teškaški prvak nije se borio od UFC 200 eventa, koji se održao u srpnju 2016. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI