Cormier odgovorio Manuwi

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.07.2017 15:46h Autor:

Screenshot

Nije trebalo dugo vremena da UFC prvak u poluteškoj kategoriji Daniel Cormier odgovori Jimiju Manuwi na prilično teške riječi koje mu je ovaj uputio u intervjuu koji je dao u srijedu. Podsjećamo, Englez je napao Cormiera na osobnoj razini rekavši da se radi o nasilniku i lošoj osobi koja druge gleda s visine. Tu nije stao nego je i ustvrdio kako Cormier ne bi uspio preživjeti dvije runde s njim.

Manuwa u elementu: Cormier je debeli hrvač, ne bi preživio dvije runde sa mnom, a Jonesa bi nokautirao

“Jebeš Daniela Cormiera. On je jebeni debeli hrvač i kog zaista briga što taj lik govori. Svi kažu kako je on zapravo dobar momak, ali meni se ne sviđa. Meni se on čini kao nekakav nasilnik, a ja ne volim nasilnike. Kod njega je pojas, on je jako dobar borac i sve što ide s tim. Poštujem ga zbog toga, ali kao osobu ga ne volim. Ne volim način na koji se odnosi prema drugim borcima. Nekako ih gleda s visoka i slično. Tako da ga u biti ne poštujem i ne vjerujem da bi uspio preživjeti dvije runde sa mnom”, rekao je među ostalim Manuwa.

Cormier se ovaj put odlučio na nešto drugačiju taktiku. Za razliku od žestokog “trash talk” rata koji trenutačno preko društvenih mreža vodi s Jonom Jonesom, za Manuwu očito trenutačno nema vremena, niti fokusa. Pa je u mirnom tonu kratko odgovorio preko svog službenog Twittera.

“Volim te Jimi. Koliko god ti loše pričao o meni, to neće promijeniti da te volim. Ti si najbolji i želim ti puno sreće sljedeći tjedan. Tvoj prijatelj DC”, napisao je UFC prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI