Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cormier očekuje sutrašnji pregled liječnika i poručuje Jonesu: Ostavi taj pojas s kioska, kod mene je pravi | Fight Site

Cormier očekuje sutrašnji pregled liječnika i poručuje Jonesu: Ostavi taj pojas s kioska, kod mene je pravi

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.04.2016 18:10h Autor:

Daniel Cormier, Joe Rogan i Mike Goldberg

Daniel Cormier spreman je biti idući protivnik Jona Jonesa, kao što bi se po pravilu i trebalo dogoditi. UFC-ov prvak je najavio posjet liječniku, koji bi trebao presuditi hoće li biti spreman za nastup na UFC 200.

Još i prije nego je održana borba Jona Jonesa i Ovincea St. Preuxa, Daniel Cormier je razgovarao s UFC-ovim komentatorima, gdje je objasnio svoju situaciju te šanse da nastupi na UFC 200 eventu u srpnju.

“U ponedjeljak imam termin kod liječnika i ako on kaže da je Daniel Cormier dobro te da se može boriti za 11 tjedana na UFC 200, bit ću tamo. Bit ću tamo s pojasom i drugi ću izaći dok me on već čeka u kavezu. Sresti ćemo se ovdje, u novoj T-Mobile Arena dvorani i saznat ćemo tko je pravi i jedini prvak”, rekao je tad Cormier, uz vjeru kako će Jon Jones slaviti u glavnoj UFC 197 borbi.

Nakon što je Jones u tome uspio te postao privremeni prvak, iako je sam izjavio da ga taj status ne zanima, Cormier se svom najvećem rivalu obratio preko medija:

“Nemoj donositi taj lažni pojas, ostavi ga kod kuće. To je smeće, igračka. To su kupili pokraj na kiosku i donijeli ti ga u kavez. Ostavi to kod kuće i dođi boriti se za pravi pojas, onaj koji je kod mene. Tad ćeš dobiti batina, a ja ću te onda otpremiti nazad u Albuquerque.”

Doktore, daj nam dobre vijesti, daj nam Jonesa i Cormiera na UFC 200!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI