Cormier objasnio zašto se “Rumble” nije držao svoje taktike

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.04.2017 13:12h Autor:

Anthony Johnson

Revanš Daniel Cormiera i Anthinyja Johnsona na UFC 210 priredbi u Buffalou završio je isto kao i prvi meč iz 2015. Cormier je preživio Johnsonove udarce i kasnije ga završio gušenjem s leđa te tako obranio svoj naslov prvaka poluteške kategorije.

No svi su bili iznenađeni kada je Johnson, najstarašniji nokauter u čitavoj promociji, odlučio hrvati s brončanim olimpijcem. Cormier je isprva i sam bio iznenađen, ali je objasnio da se jednostavno radilo o paničnoj reakciji Johnsona.

“Iznenadilo me što je u prvoj rundi krenuo na mene svom snagom”, rekao je za Cormier za Fox Sports . “I onda sam pomislio,’U redu, držat ću se za njega, pristiskati ga svojom težinom i s vremenom ću ga srediti. Stoga sam čekao. Dobio je prvu rundu, u redu, što god. Borba traje pet rundi. Znao sam da ću ga kasnije srediti. Onda je u drugoj rundi ponovno išao hrvati. Mislim da je Anthony imao toliko veliki uspjeh s nokautima da kada stvari ne idu po planu on počne na neki način paničariti, a na kraju dana, on je hrvač. I kad je u panici vraća se onom što zna, a to je hrvanje.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI