Cormier: O Jonesu ću razmišljati tek nakon blagdana!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.11.2015 10:14h Autor:

Daniel Cormier

S povratkom Jona Jonesa, samo je pitanje vremena kad će se bivši prvak ponovno boriti s trenutnim prvakom Danielom Cormierom. No, Cormier i dalje inzistira da želi pauzu i ne želi ni razmišljati o novim borbama do kraja godine.

"Ne želim započinjati pripreme u ovome trenutku. Želim se opustiti s obitelji tokom blagdana i kad sam to rekao Dani i Lorenzu, oni su bili otvoreni za to. Rekli su 'pusti da prođu blagdani pa ćemo vidjeti što će se dogoditi'. Rekli su 'Odlično je DC, imao si dobru godinu, sad se možeš odmoriti tokom blagdana pa ćemo vidjeti što dalje.

Treba mi to. Imam 36 godina i borim se s tim klincima, što je teško. U zadnjih 10 mjeseci sam se borio s najboljima u diviziji. Treba mi pauza i uzet ću je.

Vjerojatno ću čekati kraj blagdana i tek onda pričati sa šefovima o novoj borbi. Kad dobijete datum sve se mijenja jer sada, iako je taj datum možda za šest mjeseci, svejedno razmišljate o borbi. Pitate se 'Kad će početi pripreme? Koga trebam dovesti da bih se pripremio?' To vam je odmah na umu.

I zato mi nemojte davati datum, pustite me da prođu blagdani i onda ćemo vidjet što će biti", rekao je Cormier za FoxSports.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI