Cormier: Nitko me nikada nije ovako prebio (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.10.2015 10:32h Autor:

Daniel Cormier

Daniel Cormier slavio je u glavnoj borbi večeri na sinoćnjem UFC 192. Podijeljenom odlukom sudaca porazio je Alexandera Gustafssona i obranio pojas poluteške kategorije.

"Sve me boli, da budem iskren. Čovjek me večeras prebio", priznao je Cormier koji je i uoči borbe bio favorit, ali Šveđanin je bio blizu iznenađenja i dobio naklonost jednod od tri suca.

"Bit ću svoj… Hvala ti Alexander. Napravio si od mene boljeg čovjeka i borca", rekao je u oktogonu nakon pobjede.

"Jako sam umoran. Gustafsson je jebeni pastuh. Jedan je od najboljih boraca na svijetu. Sport treba ljude poput Alexandera, koji mogu izaći i uložiti sve protiv najboljih boraca na svijetu", rekao je Cormier nakon borbe, iako je posljednjih dana podcjenjivao svog protivnika.

"U drugoj rundi mi je zadao par dobrih udaraca, nisam mogao vidjeti. Mislim da sam slomio nogu, boli. Ali nakon druge runde pokušao sam se vratiti. Ne želim izgubiti pojas. Umorio sam se, pritiskao sam ga, iako sam ruke osjećao kao da su rezanci. Da smo se borili i deset rundi, ostao bih unutra. Istina je da me prebio. Alexander zaslužuje moje poštovanje.", dodao je Cormier.

Gustafsson i Cormier su dobili 50 tisuća dolara bonusa za borbu večeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI