Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cormier: Nisam sretan što ću se boriti protiv Hendersona! | Fight Site

Cormier: Nisam sretan što ću se boriti protiv Hendersona!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.05.2014 09:37h Autor:

Daniel Cormier

Daniel Cormier i Dan Henderson će se u noći sa subote na nedjelju 25. svibnja u 4 sata iza ponoći po hrvatskom vremenu boriti na UFC-u 173. Pobjednik ovog meča dati će nam novog izazivača u poluteškoj kategoriji.

No, tko god bio pobjednik morat će pričekati 2015., jer prije njih priliku će dobiti Alexander Gustafsson koji čeka revanš protiv aktualnog prvaka Jona Jonesa. Cormier čeka svoju priliku da se domogne trona baš kao što je to čekao tijekom cijele svoje karijere.

"Nisam bio olimpijski pobjednik. Nisam bio svjetski prvak. Nisam osvoji niti NCAA turnir. Uvijek sam bio jedan od najboljih, ali nikad nisam bio najbolji." rekao je Cormier.

"Bilo bi sjajno da s 35 ili 36 godina konačno ostvarim ono što sam priželjkivao toliko mnogo puta u karijeri. Uvijek sam želio biti najbolji što god da radim. Uvijek sam bio blizu, ali nikad nisam bio najbolji. Kad bih postao prvak u UFC-u ostvari bih sportske snove koji su počeli kad sam imao 8 ili 9 godina."

No, da bi došao do mogućnosti da ostvari svoje snove Cormier mora prvo biti bolji od Hendersona kojeg baš nije priželjkivao za protivnika.

"Nisam baš sretan zbog toga. Radije se ne bih borio protiv Hendersona. On je prvi borac protiv kojeg ću uči u kavez i moći reći da je učinio sve što ja nisam. Napravio je stvari na mnogo većoj razini nego što sam ih ja napravio. Imam ogromno poštovanje prema njemu i vjerujem da će me natjerati da se borim jače i snažnije nego protiv bilo kojeg protivnika dosad.", zaključio je Cormier.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI