Cormier ne namjerava hrvati protiv Rumblea: Moram ga nokautirati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.01.2017 23:59h Autor:

Daniel Cormier

Daniel Cormier najavio je kako će njegov revanš protiv Anthonya Johnsona biti borba na nogama, odnosno da ne namjerava koristiti hrvanje.

Upravo hrvanje bilo je ključ pobjede u njihovoj prvoj borbi, kad je Cormier izdržao žestoku navalu Johnsona i knockdown u prvoj rundi. Kasnije je iskoristio kondicijski pad protivnika te lagano radio štetu Johnsonu sve dok ga sredinom treće runde nije ugušio. Ipak, ovog puta je najavio drugačiji scenarij.

“Moram tamo doći i upustiti se u razmjenu te ga posložiti kao svježe oprano rublje. Nema hrvanja, namjeravam protiv Rumblea odraditi borbu na nogama. Govori kako će me nokautirati, pa ću mu 8. travnja dati priliku da to pokuša dokazati. Čekam te Anthony! Što je najgore što mi se može dogoditi ako s njim odradim borbu na nogama?”

Najgore je to da završi nokautiran kao većina Rumbleovih protivnika u posljednje vrijeme, čime bi automatski ostao bez pojasa prvaka poluteške kategorije. No, ukoliko se želi boriti na nogama, rijetko tko će imati nešto protiv toga i veselimo se takvom možebitnom izdanju obojice boraca u kavezu.

Ipak, sjećamo se da je neku sličnu taktiku najavljivao za UFC 200 borbu protiv Andersona Silve, a svi se također sjećamo kako je to na kraju izgledalo…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI