Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cormier: Na UFC-u 200 nema mjesta i za McGregora i za Jonesa | Fight Site

Cormier: Na UFC-u 200 nema mjesta i za McGregora i za Jonesa

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.04.2016 16:35h Autor:

Conor McGregor & Jon Jones

Tko će predvoditi UFC 200? S obzirom da je Conor McGregor prema izjavama čelnika kompanije izgubio pravo nastupa protiv Natea Diaza, velika je vjerojatnost da će upravo Daniel Cormier i Jon Jones zauzeti njihovo mjesto. No “DC” tvrdi da na cardu nema mjesta za oba revanša.

“Iskreno, ljudi će morati birati. Ako žele Conora na popisu borbi vjerojatno će izgubiti Jonesa i mene tako da će biti jedno ili drugo jer mislim da nas ne bi sve stavili na isti card. Jednostavno ne znam je li pita dovoljno velika da je svi podijelimo”, rekao je Cormier za MMA Hour.

McGregor je svojim prepucavanjem s kompanijom napravio cijelu strku, ali Cormier simpatizira s pero prvakom. Zna da mu je revanš s Diazom važan, ali također smatra da je potrebno izvršiti svoje dužnosti prema organizaciji.

“Dio mene zaista suosjeća s McGregorom. I on sam je rekao,’Upravo sam izgubio od ovog tipa. On je duži. On je veći. Borimo se u istoj kategoriji. Trebam trenirati.’ Sve to ima smisla. No, svi mi borci smo se tako osjećali u nekom trenutku, da samo želimo trenirati, da ne želimo medijske dužnosti ili raditi neki intervju. Ali također, Conor radi malo više tih stvari od nas ostalih, tako da bi pomislili da će mu ovom slučaju popustiti malo više nego ostalima. S time u vidu. to je najveća priredba ikada, on je najveća zvijezda i trebamo ga da odradi svoj posao. Razumijem obje strane. Neću reći da je Conor u potpunosti u krivu, ali nije ni promocija. Conore, mi te zaista trebamo, iako si već napravio puno, jasno nam je. Trebamo te da ovo napraviš jer je toliko bitno kompaniji”, dodao je.

Iako je svjestan da McGregorova karijera ovisi o revanšu s Diazom, prvak poluteške kategorije ne vjeruje u njegovu pobjedu.

“Simpatiziram s McGregorom jer ispred sebe ima tešku bitku. Ako ponovno izgubi…Volim Natea Diaza, ali on je izgubio 10 puta. Ne pričamo o dos Anjosu, ne pričamo o prvacima. Conor ne može stalno gubiti od Diaza i iskreno, nisam ni siguran da ga uopće može pobijediti. To je jednostavno stilski loša borba za njega.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI