Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cormier: Moram biti oprezan prvih sedam minuta s “Rumbleom” | Fight Site

Cormier: Moram biti oprezan prvih sedam minuta s “Rumbleom”

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.03.2017 11:00h Autor:

Daniel Cormier & Anthony Johnson

Daniel Cormier je već osjetio snagu Anthonyja “Rumble” Johnsona i preživio razornu bombu UFC-ovog najstrašnijeg nokautera te ga je uspio ugušiti u trećoj rundi njihove borbe za pojas u poluteškoj kategoriji. Na UFC 210 priredbi 8. travnja “DC” će svoje zlato braniti u revanšu, ali će poučen prvim susretom pokušati izbjeći primanje udaraca, naročito u prvim minutama borbe kada je “Rumble” najopasniji.

“Moram biti oprezan prvih sedam minuta jer sada znam kako je provesti 14 minuta s njim i znam razliku u njegovoj snazi od prve minute kada me pogodio do 13. minute”, rekao je Cormier na Anik and Florian podcastu. “Stoga sve temeljim na iskustvu. Osjetio sam ga u 13. minuti i priznajem, još uvijek je jako snažan, ali to nije ona ista eksplozivna snaga koju posjeduje u prvih pet minuta. Stoga sam jako svijestan važnosti početka borbe, da moram biti oprezan, spreman krenuti od početka i pobrinuti se da provodim svoju taktiku od prvog zvona pa sve dok ne završim borbu.”

No iako je Cormier u siječnju 2015. pronašao recept za pobjedu, Johnson s kojim će se obračunati za manje od deset dana u Buffalou će biti bolja verzija sebe, čemu svjedoče njegovi brzinski i brutalni nokauti Jimija Manuwe, Ryana Badera i Glovera Teixeire koje je upisao nakon poraza od aktualnog prvaka.

“Očekujem puno bolju verziju ‘Rumblea’ od onog s kojim sam se borio prošli put. Tipa koji je radio na segmentima s kojim se mučio. Tipa koji u borbu ulazi pun samopouzdanja s namjerom da je završi. Osjećam se kao da smo trenirali za bolju verziju njega. Mislim da smo pokrili sva područja i radili na stvarima koje su nas mučile prošli put pa čak i na oima u kojima smo uspješni jer i dalje se moramo poboljšavati u svim aspektima.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI