Cormier: Mene ne smiju zaboraviti kao izazivača!

UFC 14.08.2012 08:26h Autor:

Daniel Cormier

Daniela Cormiera uskoro čeka prelazak iz Strikeforcea u UFC, a tamo se nada da će što prije moći dobiti priliku da odradi meč za titulu prvaka, no još nije siguran u kojoj kategoriji.

Strikeforceov Grand Prix teškaša donio nam je u sam MMA vrh jedno novo i prilično zanimljivo ime, ali i dotad relativno nepoznato. Daniel Cormier mnoge je oduševio svojim posljednjim borbama, pa ne čudi što će uskoro napustiti Strikeforce i karijeru nastaviti u UFC-u.

No, prije toga čega ga još jedan težak izazov u Strikeforceu, a radi se o meču protiv Franka Mira, koji će posebno za tu priliku doći u drugu Zuffinu organizaciju.

Cormier smatra da bi se pobjedom nad Mirom plasirao vrlo visoko na listi izazivača UFC-ovih prvaka. No, još uvijek je nepoznanica hoće li loviti titulu u poluteškoj ili u teškoj kategoriji. To će znati tek posljednjeg dana ove godine nakon što meč odrade Cain i Junior.

"Ukoliko želim biti među izazivačima, moram pobijediti Mira. U tom slučaju neće me moći preskočiti. Mnogo toga ovisi o ishodu meča Caina Velasqueza i Juniora dos Santosa. Ako Cain pobijedi, ja ću onda spustiti kilažu i nastaviti u poluteškoj kategoriji, a tamo bih volio meč protiv Jonesa, čak i ako on tada možda više neće biti prvak", rekao je Cormier.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI