Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cormier: Jonesov status ‘najvećeg svih vremena’ je uzdrman, no vjerujem da bi on uspio i bez ovih pogrešaka | Fight Site

Cormier: Jonesov status ‘najvećeg svih vremena’ je uzdrman, no vjerujem da bi on uspio i bez ovih pogrešaka

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2017 11:39h Autor:

Daniel Cormier & Jon Jones

Jedna od osoba koje s posebnim nestrpljenjem iščekuju nove vijesti iz USADA-e je Daniel Cormier. Podsjetimo, bivši UFC-ov prvak već se pomirio s gubitkom titule, a onda je odjednom za vrijeme odmora s obitelji zaprimio vijest o pozitivnom testu Jona Jonesa.

‘DC’ nije odlučio odmah napasti svog dugogodišnjeg rivala već je tada, onako zatečen novim informacijama, izjavio:

“Teško je pronaći riječi kojima bih opisao kako se trenutačno osjećam. Vrlo sam razočaran što čujem ove vijesti. Ovo je za mene vrlo emotivno. Mi sportaši imamo pravo na određeni proces prije nego što nas se proglasi krivima, tako da ću se suzdržati od nekih žešćih izjava dok ne saznam što se točno dogodilo.”

Od Jonesovog pada na dopinškom testiranju su prošla otprilike dva tjedna i još uvijek nema nikakvih vijesti njegovom ‘B uzorku’.

“Svi mi čekamo kako bi vidjeli što će se dogoditi s njegovim ‘B uzorkom’. Mislim da svi želimo neki zaključak ove priče, a njega u ovim trenucima nema. Smatram da ljudi duguju ovo Jonu, njegovom timu, USADA-i i svima ostalima. Dajmo im vremena da riješe ovu stvar i detaljno testiraju taj ‘B uzorak’, a tek onda nakon toga ćemo svi moći nastaviti dalje”, poručio je Cormier u Fight Society podcastu.

Bez obzira na sve, bivši prvak smatra da je sada već poduža lista Jonesovih problema ozbiljno uzdrmala nasljedstvo čovjeka kojeg neki, pa i sam ‘DC’, smatraju najboljim MMA borcem svih vremena.

“Što je previše, je previše. Mislim da je jako teško smatrati nekoga najvećim svih vremena kada se uz njega vežu svi ovi problemi. Još sam prije govorio da je najveći svih vremena. Borio sam se s njim dva puta i znam da je sjajan borac. Vjerujem i kako bi imao jako puno uspjeha i bez ovih pogrešaka. No kada počneš povezivati sve te negativne stvari sa svojim imenom i svojim nasljedstvom, onda je teško reći da je taj lik najbolji borac svih vremena.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI