Cormier: Jonesov povratak je najbolja vijest koju sam čuo u posljednje vrijeme

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.10.2015 18:44h Autor:

Jon Jones i Daniel Cormier

Daniel Cormier izuzetno je zadovoljno primio vijest kako je Jon Jones ponovno član UFC rostera. To bi značilo kako bi uskoro moglo doći do njihovog revanša.

Dana White je, kako smo već više puta obavijestili, obećao Jonu Jonesu borbu za naslov prvaka čim se stvore uvjeti za njegov povratak. Sad kad je došlo to vrijeme, čini se kako bi druga borba Jona Jonesa i Daniela Cormiera mogla uskoro dobiti svoj datum. Nešto o činjenici da se Jones vratio rekao je trenutni prvak, Daniel Cormier.

"Ovo je sjajan dan za MMA fanove. Vratio se borac za kojeg mnogi smatraju kako je jedan od najboljih ikad. Kao borcu, ne mogu reći ništa drugo nego da mi je ovo najbolja vijest koju sam čuo u posljednje vrijeme" zadovoljan je DC.

Također, Cormier misli da je vrijeme da poluteška divizija napokon dobije ono što joj je potrebno, pravog Jona Jonesa, bez problema izvan sportskog života. A to bi značilo i njihovu novu borbu, onu kojoj se DC izuzetno veseli.

"Jon je izrekao neke prave stvari i sad svojim postupcima treba to potvrditi. Svi se nadamo kako je ovo bilo posljednji put da je bio u takvim problemima. A i fanovi mogu biti sretni jer će sad dobiti priliku gledati dva najbolja borca svijeta u međusobnoj borbi. Jednostavno ne mogu dočekati novu borbu protiv Jona Jonesa", sretan je prvak.

Ryana Badera više nitko ne spominje. Čini se kako će američki hrvač morati još malo pričekati unatoč svom impresivnom skoru. A i Danielu Cormieru nije u interesu možebitni poraz, koji bi mu oduzeo priliku nove borbe protiv Jonesa i svega što ide s njom.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI