Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cormier: Jones je varalica! Ostali to mogu ignorirati, ali ja neću zaboraviti što je učinio! | Fight Site

Cormier: Jones je varalica! Ostali to mogu ignorirati, ali ja neću zaboraviti što je učinio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.04.2017 16:40h Autor:

Jon Jones

Najveći rival Daniela Cormiera, Jon Jones, u srpnju će se po isteku suspezije vratiti u akciju i revanširati protiv UFC-ovog aktualnog poluteškaškog prvaka ako ovaj u subotu na UFC 210 priredbi obrani naslov protiv Anthonyja Johnsona.

Gostujući zajedno sa svojim idućim protivnikom na Five Rounds podcastu u sklopu promocije UFC-a 210, Cormier se nadovezao na jedan Johnsonov odgovor o Jonesu i naglasio kako se ne smije zaboraviti da je Jones “varalica.”

“Moramo prestati govoriti,’Bez obzira na to što se dogodilo.'”, rekao je Cormier. “Znamo što se dogodilo. Znamo točno što je napravio. Stoga kad govorimo ‘Bez obzira na to što se dogodilo’, ili ne iznesemo činjenice, to je gotovo kao da potiskujemo što se dogodilo. Znamo što je učinio. Znamo loše stvari koje je učinio. Znamo da je pokušao varati. Znamo sve te stvari. Zato me živcira kad me šočnu ispitivati o tipu koji je pao na doping testu tri dana prije naše borbe. To je ono što me živcira, ne to što je dobar borac. On je sjajan borac.”

Jones trenutno služi jednogodišnju suspenziju zbog pada na doping testu uoči UFC-a 200 gdje je trebao revanširati protiv Cormiera za svoj nikad u borbi izgubljen naslov prvaka. Iako je Jones u svojoj obrani pokušao prodati priču da je nesvjesno koristio kontaminirane tablete za poboljšanje potencije, Antidopinška agencija USADA, koja je vršila testiranje, ipak mu je odredila maksimalnu moguću kaznu. Često problematični Jones suspendiran je za vrijeme služenja uvjetne kazne zbog prometne nesreće koju je skrivio u kolovozu 2015.

“Dobio je jednogodišnju suspenziju od USADA-e, zar ne? Suspendirali su ga na godinu dana i postoji to pogrešno shvaćanje da je USADA povjerovala u njegov izgovor. Nisu mu povjerovali. Dali su mu maksimalnu kaznu za to što je učinio! Obrana koju je imao nije dokazala ništa. USADA mu je dala maksimalnu suspenziju koju su mogli dati, stoga, za mene je on varalica. Nisu popušili tu cijelu (priču)- što je ono bilo, tablete za plodnost, ili tablete za potenciju? Nisu mu povjerovali jer da jesu, onda mu ne bi dali maksimalnu moguću kaznu. Varao si! Također si se zabio u nečiji auto i pobjegao. Znam što si napravio. Svi ostali to mogu ignorirati ako žele, ali ja neću.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI