Cormier: Jones je prošao poligrafski test? Prošao je i Ted Bundy pa je ubio onoga tko ga je testirao! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.01.2018 14:18h Autor:

Daniel Cormier & Jon Jones

Čini se da Daniel Cormier nije impresioniran posljednjim informacijama prema kojima je njegov najveći rival Jon Jones prošao poligrafsko testiranje vezano za pad na doping testu zbog kojeg mu je upitna čitava karijera.

Cormier, kojeg ovog vikenda čeka težak zadatak protiv Volkana Oezdemira, trenutačno ne razmišlja o Jonu Jonesu. Ipak, informacija da se Jones samoinicijativno podvrgnuo poligrafskom testiranju je stigla baš u tjednu velike borbe pa ju je Cormier odlučio prokomentirati. To je  učinio na ciničan način…

“Jon Jones je odlučio napraviti poligrafsko testiranje kako bi dokazao svoju nevinosst. A ja ću na to reći samo ovo, Ted Bundy je prošao poligrafski test. A onda je ubio čovjeka koji ga je testirao!”, jasan je Cormier.

No, Cormier je ipak pretjerao jer poznati američki masovni ubojica Ted Bundy nikada nije ubio čovjeka koji je proveo poligrafsko testiranje. Ubio je tridesetak drugih ljudi, a test zaista jest prošao.

Podsjećamo kako je Jones pao na doping testu na dan vaganja uoči UFC-a 214. U tom dvoboju je slavio protiv Cormiera prekidom te je uspio vratiti pojas UFC prvaka u poluteškoj kategoriji. Izgledalo je kao da je Jones uspio vratiti izgubljeno povjerenje kod fanova i čelnika UFC-a, a da bi mu nastavak karijere mogao izgledati poput neke bajke. Ipak, samo nekoliko tjedana kasnije USADA je objavila da je UFC prvak ponovno pao na doping testu.

Jones i njegov tim su uspjeli prolongirati prvo saslušanje ispred Atletske Komisije Nevade kako bi skupili što više dokaza da je problematični borac nevin. Ono bi se trebalo održati u narednim danima, a Jones će se braniti teorijom o “kontaminiranim suplementima”, koju u posljednje vrijeme koriste mnogi borci koji su pali na doping testu. U slučaju da mu se dokaže krivnja, Jonesu prijete četiri godine suspenzije kao prekršitelju ponavljaču.

U ovom trenutku Cormier je ipak fokusiran na nešto sasvim drugo…

“Toliko sam siguran i sretan zbog svega što sam napravio u svojoj karijeri da mi ne treba ništa drugo. Netko me pitao na putu ovdje je li ovo neki meč u kojem se moram iskupiti. Ja sam odgovorio da mi to ne treba, znam što sam napravio, a kada sve ovo prođe, kada više ne budem dio organizacije, uvijek ću biti UFC prvak, uvijek ću biti šampion koji je bio na tronu tri godine. Dosta mi je pravdanja i iskupljivanja. Toga mi je dosta”, zaključio je Cormier.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI