Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cormier: Jones je 100 posto bio na steroidima tijekom prvog meča (VIDEO) | Fight Site

Cormier: Jones je 100 posto bio na steroidima tijekom prvog meča (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.07.2017 11:43h Autor:

Jon Jones & Daniel Cormier

Poznati MMA novinar i reporter, Ariel Helwani, je uoči najvećeg UFC-ovog PPV eventa do sada u 2017. godini odlučio porazgovarati s UFC šampionom u poluteškoj kategoriji Danielom Cormierom.

Cormier ozbiljno optužio Jonesa: Bio si na steroidima na svim mečevima osim protiv Bonnara i OSP-a!

Cormiera narednog vikenda u Anaheimu čeka daleko najteži ispit u karijeri, ali i najveći meč koji je do sada odradio. Dvoboj koji će odrediti kako će se njegovo ime pamtiti u javnosti i u očima fanova. Ukoliko drugi put izgubi od Jonesa, Cormier će biti zapamćen samo kao jedan vrhunski poluteškaš koji se natjecao u eri velikog Jona Jonesa. Ukoliko uspije u svom naumu i svlada bivšeg prvaka, Cormierova karijera će bez sumnje dobiti jednu novu, puno veću dimenziju.

U gotovo polusatnom intervjuu, Cormier je progovorio o mnogim stvarima, a većina se odnosi upravo na psihološki momenat ovog epskog meča koji već sada nazivaju najvećim u povijesti UFC-ove poluteške divizije s obzirom da se radi o sučeljavanju dva najbolja P4P borca današnjice.

No, Cormier je ponovno na račun svog suparnika “istresao” zaista obziljne optužbe. UFC prvak tvrdi, naime, da je Jones veliku većinu svojih rezultata postigao na prevaru, odnosno da je bio na nedopuštenim sredstvima. Na pitanje Helwanije je li siguran da je Jones bio na steroidima kada su se prvi put borili, Cormier odgovara potvrdno.

“Da mislim, sto posto.”

Ipak, Cormier nije mogao objasniti uvjerljivo zašto to smatra,  teško je objašnjavao svoje sumnje, a njegovi argumenti su zvučali prilično neuvjerljivo.

“Bilo je nekih fizičkih razlika, ali i ako upotrijebite logiku, to je jasno. Medicinski je bilo razlika. Postoji mnogo razloga koji mogu ukazati na to da je uzimao nešto nedopušteno. Čovjek koji je uzimao kokain samo mjesec dana prije meča s Johnsonom, pa to je ludo, a to mu je bio najveći meč tada. Kada je uhićen prije meča s Johnsonom kod njega su našli kondome, brzu hranu, coca colu koja nije bila dijetna i lulu za marihuanu. Čak je i sam priznao da se vraćao kući i da je bio mamuran. Ako je spreman raditi sve ove stvari kako bi sebe sabotirao, zašto ne bi uzimao nešto drugo da bi dobio prednost”, tvrdi Cormier i zaključuje:

“Znaš, bio je pozitivan na te dvije supstance. Na dvije supstance u isto vrijeme. Tako da postoji mnogo indikacija koje pokazuju da je varao. Tako da da, mislim da ima samo tri poštene pobjede u UFC-u do sada.”

Čitav intervju pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI