Cormier: Jones bi trebao biti zvijezda nad zvijezdama! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.01.2015 10:35h Autor:

Daniel Cormier

Nakon pobjede protiv Daniela Cormiera svi su pričali o novoj pobjedi Jona Jonesa, o njegovoj nedodirljivosti te raspravljali je li najveći borac svih vremena. Samo par dana kasnije otkriveno je da je bio pozitivan na kokain i od tada se priča ne smiruje.

Daniel Cormier je da intervju za UFC Tonight gdje se osvrnuo na događaj koji zaokuplja pažnju MMA svijeta

"On je čovjek koji ima mogućnost doprijeti do ljudi na jednoj drugoj razini. Svi smo hvalili Andersona Silvu da je najbolji svih vremena, hvalimo i druge ljude. No, rijetki mogu doprijeti i van MMA, a Jones je jedan od tih ljudi. Šteta što dolazi do ovakvih incidenata nakon nevjerojatnih izvedbi. On bi trebao biti zvijezda nad zvijezdama, trebao bi biti na dodjelama nagrada za najveće sportaše, s najvećim zvijezdama drugih sportova. No, ovakve ga stvari koče.", izjavio je Daniel Cormier.

"Bila je to teška borba iz više razloga. Osjećao sam da sam se borio vrlo dobro u ranijim rundama. U četvrtoj se jednostavno nisam borio, dopustio sam mu da se razmaše, a u petoj nisam napravio puno toga. Razočaran sam jer koliko god se Jones dobro borio ja nisam odradio svoj najbolji meč."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI