Cormier je prije tri godine znao kako ga Jones može završiti: Nećeš me pogoditi lijevom nogom u glavu! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2017 16:51h Autor:

Daniel Cormier

Svi već znamo kako je Jon Jones savladao Daniela Cormiera nokautom u trećoj rundi, a sve je pokrenuo high kick u glavu. Cormier je pokušaja tog udarca bio svjestan još prije tri godine, prije njihove prve borbe.

Dogodilo se to na Q&A konferenciji povodom UFC 178 eventa, onog na kojem su se njih dvojica prvi puta trebali susresti. Borba se tada nije održala, nego ipak par mjeseci kasnije, kada je Jones slavio sudačkom odlukom nakon pet rundi. Na spomenutoj konferenciji, jedan je fan upitao Jonesa koje slabosti kod svog protivnika misli iskoristiti. Jones je tada izjavio kako Cormier nema niti jednu slabost, ali da ima neke navike među kojima vidi svoju priliku. DC je tada odlučio odgovoriti na to:

“Znam da postoji jedna stvar koju radim, koja me znala dovesti u nevolje u borbi. Ukoliko to možete zvati nevoljama, jer u dosadašnjoj karijeri baš nisam imao problema sa svojim protivnicima. Jednom sam dobio posjekotinu zbog toga, ali ništa više od toga. Možda smo ovdje Jon i ja pogodili istu temu. Ali, nemoj misliti kako ćeš me pogoditi lijevom nogom u glavu.”

Cormier je posljednju rečenicu ponovio još jednom, na što je Jones samo rekao kako ima još navika, ali da mu zahvaljuje što je spomenuo i tu. Dodao je DC kako zna svoje slabosti i da radi na ispravljanju istih. Točno tri godine kasnije, Jones je Cormiera pogodio lijevom nogom u glavu te mu je oteo pojas UFC prvaka poluteške kategorije.

Spomenutu situaciju možete pogledati u priloženom video, od 20:50, pa idućih minutu i pol.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI