Cormier je odbio UFC 235 borbu protiv Jonesa

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.01.2019 10:40h Autor:

Jon Jones & Daniel Cormier

UFC je imao namjeru kao glavnu borbu UFC 235 eventa organizirati treći duel Jonesa Jonesa i Daniel Cormiera, no DC je tu borbu odbio. Tako barem glasi informacija koja danas kruži borilačkim medijima.

U pitanju je informacija koji je prenio Nolan King s Flosportsa. On je na Twitteru objavio kako mu je Dana White rekao da se nada ostaviti Jona Jonesa aktivnim i uposlenim. No, ono što je zanimljivije je informacija koju je iznio ispod toga.

“Dana je također dodao kako je htio organizirati treću borbu Jonesa i Cormiera za UFC 235, ali DC je rekao kako je ozlijeđen”, glasio je taj zanimljiviji dio njegovog “tweeta” na temu Jon Jonesa. U isti se možete i sami uvjeriti.

Nije poznato gdje i kada je King razgovarao s Whiteom, no u pitanju je novinar vrlo ozbiljnog medija te se očekuje kako tako nešto ne bi izmislio. Osim toga, ovo je vrlo realna opcija ako se pogleda na to da Jones želi tu borbu, a Cormier se imao plan umiroviti 20. ožujka, kada navršava 40 godina. Pošto se UFC 235 održava 18 dana prije toga, to mu je mogla biti sjajna prilika za tako nešto.

Ovo je zapravo prva takva informacija o ikakvoj Cormierovoj ozljedi, iako je on sam natuknuo da ima nekih problema koji bi mogli prolongirati njegovu karijeru, s ciljem da odradi još jednu borbu. Do sada je najpoznatija bila ona informacija kako Cormier čeka rasplet situacije s Brockom Lesnarom. Uostalom, ne mora se nigdje žuriti nakon što se prošle godine borio tri puta. Ali, svakako je zanimljivo pratiti i vidjeti ima li on namjeru boriti se protiv Jonesa, jer nema sumnje kako je to borba koju UFC želi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI