Cormier izvan pogona četiri do šest tjedana, ponudio OSP-u svoj trening kamp o vlastitom trošku

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.04.2016 22:35h Autor:

Daniel Cormier

Poznato je koliko će Daniel Cormier morati pauzirati zbog ozljede koja ga onemogućila za UFC 197. Ujedno je i ponudio svojoj zamjeni Ovinceu St. Preuxu da pripreme za borbu odradi u njegovom kampu.

Četiri do šest tjedana Daniel Cormier neće biti u stanju trenirati punim intenzitetom, a teško prelazi preko činjenice da se neće boriti protiv Jona Jonesa. Zato je dao jedan prijedlog koji bi mu, ukoliko bude prihvaćen, pomogao da barem na neki način bude sudionik te borbe.

“Ovince St. Preuxu nudim svoj trening kamp. Spremni smo o našem trošku njega i njegov tim dovesti ovdje. Svi u ovoj dvorani želimo vidjeti Jona Jonesa u teškom ispitu 23. travnja. On ima imperativ odraditi impresivnu borbu te uvjerljivo slaviti, no mi želimo dati Ovinceu šansu da mu pruži pravi otpor. Svaki član ovog tima to želi, a ovdje mu mogu ponuditi sjajne stvari. Imamo borce kao što su Cain Velasquez i Luke Rockhold s kojima može trenirati. Tu su Chi Lewis Parri i Frank Munoz. Ima sve spremno za odraditi kamp za ovu borbu, barem ovaj posljednji dio”, poručio je Cormier svojoj zamjeni te dodao još nešto, način na koji on želi biti sudionik svega:

“Ja bih bio jedan od njegovih trenera. Nitko se ne želi boriti protiv Jona Jonesa više nego što to ja želim, pa bih ovako imao priliku to proživjeti kroz Ovincea. Mislim da smo sve savršeno osmislili i ovog puta imamo sve što je potrebno za pobijediti Jonesa, a ja mu to nudim i sve će biti plaćeno s moje strane. Ovince, American Kickboxing Academy te čeka!”

OSP inače trenira u malo poznatom timu Knoxville MMA, unutar istoimenog grada u saveznoj državi Tennessee. Za sada se nije izjasnio oko toga hoće li prihvatiti ovaj prijedlog ili će ipak ostati vjeran ekipi s kojom se inače priprema za svoje borbe. A vremena je uistinu malo…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI