Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cormier iznio svoju teoriju o Jonesovom dopingiranju | Fight Site

Cormier iznio svoju teoriju o Jonesovom dopingiranju

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2017 11:26h Autor:

Daniel Cormier & Jon Jones

Alexandar Gustafsson je nedavno izašao u javnost s optužbama na Jonesov račun da već duže vrijeme uzima nedozvoljena sredstva. Šveđanin je uvjeren kako je Jones bio na načemu tokom njihove legendarne borbe na UFC-u 165. Cormier ne želi izravno reći da je ‘Bones’ uzeo nešto prije njihovog meča na UFC-u 182, ali vjeruje kako je uzimao nešto prije njihove borbe koja se trebala dogoditi na UFC-u 200.

“Čuli ste što govori Gustafsson, govori kako vjeruje da je Jones na dopingu tokom cijele njegove karijere. Prije nismo imali USADA-u kao tijelo koje nadzire uporabu nedozvoljenih sredstava. USADA sada to sve prati i vjerujem kako ćemo vidjeti drugačijeg Jonesa u našem sljedećem meču. Ovog puta morat će biti čist inače će biti uhvaćen. Mislim da je u borbi s Ovince Saint Preuxom bio čist i da mu se nije svidjelo kako se osjećao, zato je prije UFC-a 200 nešto uzeo i bio uhvaćen”, izjavio je Cormier na FOX Sportsu 1.

Jones je suspendiran netom prije UFC-a 200 nakon što je pao na dopinškom testu. Ispostavilo se da je pozitivan na dvije zabranjene supstance te je suspendiran na godinu dana. Cormier ne osporava njegove nepobitne kvalitete, ali vjeruje kako ćemo vidjeti drugačijeg borca u njihovom ponovnom srazu.

“Sigurno da će i dalje biti jako čvrst protivnik, ima niz navjerojatnih kvaliteta, brz je, dugačak je, ima puno fizičkih prednosti nad svima nama. Mislim da bismo mogli vidjeti puno opreznijeg Jonesa, vjerojatno neće biti agresivan kao do sada. Mislim da ćete vidjeti borca kakav je bio na početku karijere kada se umarao. Umorio se samo od toga što je premlaćivao Stephena Bonnara”, zaključio je aktualni prvak UFC-ove poluteške kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI