Cormier: Frank Mir je bolestan!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.04.2013 08:07h Autor:

Daniel Cormier

Daniel Cormier priprema za svoj veliki debitantski meč u UFC-u koji se opasno približava, još je svega desetak dana preostalo do njegovog prvog ulaska u najpopularniji kavez na svijetu.

Njegov protivnik Frank Mir nimalo mu ne olakšava tu situaciju, što je i očekivano, pa najavljuje da bi Cormier mogao vrlo loše proći prilikom okršaja s njim. No, Daniel tvrdi da ga takve izjave ni najmanje ne zabrinjavaju, pa naziva Mira čak i bolesnikom.

"Uopće me ne zanimaju te njegove riječi. Ja se dolazim boriti, a on na neki svoj čudan način pokušava promovirati meč, njemu jednostavno mozak radi na taj način, to je pomalo bolesno", smatra Cormier.

"Kad su u pitanju borbe kod mene, tu nema previše mjesta za emocije. Jednostavno nema toga što bi Frank mogao reći što bi me na neki način moglo povrijediti ili čak izazvati. Priča o nekakvom mom slanju u polutešku kategoriju, ali ja o tome trenutno uopće ne razmišljam. Ono što sam rekao je da želim biti UFC prvak i ako je za to potrebna promjena kategorije, onda sam to i spreman učiniti", dodao je osvajač Strikeforceovog Grand Prixa teškaša.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI