Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cormier: Evans me ne može srušiti | Fight Site

Cormier: Evans me ne može srušiti

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.01.2014 07:32h Autor:

Daniel Cormier

Daniel Cormier svjestan je da ga na UFC 170 eventu čeka teška borba. Popularni "DC" borit će se sa svojim prijateljem Rashadom Evansom u co-main okršaju priredbe koju će predvoditi Ronda Rousey i Sara McMann.

Cormier je bivši Olimpijac, a spada među najbolje hrvače u UFC-u. Zbog toga, bivši Strikeforce Grand Prix prvak vjeruje kako ga Evans ne može oboriti.

"Rashad me neće baciti. Proveo sam svoj cijeli život vježbajući tu sposobnost, i to se jednostavno neće dogoditi. To je moja strategija za duel s hrvačem kao što je Evans. Došao sam do vrha hrvanja i ne može me nitko rušiti", rekao je Cormier na pitanje novinara plaši li se da će "Suga" bacati u parter na UFC-u 170.

Cormier će inače protiv Evansa debitirati u poluteškoj kategoriji, nakon karijere provedene među teškašima. Cilj je naravno Jon Jones i njegov pojas prvaka. Na pitanje da li vjeruje kako će u slučaju pobjede stići do duela s Jonesom, "DC" je odgovorio:

"Imam iza sebe svoj rezime koji je priča za sebe. Ako pobijedim Rashada, bit će mi treći UFC prvak kojeg sam dobio u nizu, a peti protivnik iz TOP 10. Mnogi borci koji dobiju priliku napasti pojas nemaju takve uspjehe iza sebe", zaključio je Cormier.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI