Cormier dobio protivnika, upoznajte Patricka Cumminsa (video)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.02.2014 22:50h Autor:

Patrick Cummins

Daniel Cormier je saznao ime borca koji će protiv njega nastupiti na UFC 170 eventu za deset dana. Iako su se spominjala razna imena, većinom UFC borci, organizacija je za ovu priliku potpisala ugovor s malo poznatim Patrickom Cumminsom.

Cummins je član Reign MMA tima gdje trenira zajedno s braćom Ellenberger i Markom Munhozom. Do sada je nastupio u četiri profesionalne borbe i sva četiri puta slavio prekidom u prvoj rundi borbe. Inače je hrvačke pozadine i dva puta je bio "All-American".

O njemu se ne zna puno, no prema prikazanom ga je portal bleacherreport u kolovozu prošle godine proglasio novim Jonom Jonesom. U tom su tekstu spomenuli i problem s pronalaženjem borbi za Cumminsa, jer se nitko u slabijim organizacijama nije htio boriti s njim.

Teško je prognozirati kako će odraditi borbu protiv Cormiera, no sigurno je da Cormier neće imati lagan zadatak jer ne zna što očekivati od ovog momka. Čak i ako nabavi neke video materijale sve četiri dosadašnje Cumminsove borbe, pitanje je koliko se može vidjeti iz deset minuta koliko je do sada proveo u svojim borbama.

Nešto o ovom borcu možete saznati iz priloženog videa, koji smo odlučili podijeliti s vama.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI