Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cormier: Dajte meni Jonesa, ja ću se s njime boriti! | Fight Site

Cormier: Dajte meni Jonesa, ja ću se s njime boriti!

UFC 01.09.2012 04:45h Autor:

Daniel Cormier

Daniel Cormier otkrio je da bi vrlo rado spustio kilažu na 93 kilograma kako bi se mogao boriti protiv Jona Jonesa.

Osvajač teškaškog Grand Prixa u Strikeforceu, Daniel Cormier, uskoro će stići u UFC, a od toga ga dijeli još samo jedna borba. Svoj posljednji meč u Strikeforceu odradit će uskoro protiv Franka Mira.

Već ranije je Cormier najavio da bi u slučaju da Cain Velasquez preotme Junior dos Santosu titulu prvaka u teškoj kategoriji on nastavio svoju karijeru u poluteškoj, kako se ne bi morao boriti s prijateljom i suborcem.

Cormier također spada među one koji bi se vrlo rado našli u kavezu s Jonom Jonesom. "Trenutno se nitko ne želi boriti protiv Jonesa, ali ja bih to učinio. Puno njih je odbilo meč protiv Jonesa, pa su se morali obratiti nekome iz stare garde poput Belforta koji takvo što nikad ne bi napravio. Ja vjerujem da je Jones toliko dobar da mu ne bi smjelo predstavljati problem ako mu se protivnik promijeni osam dana prije meča", mišljenja je Cormier.

"Jones je trebao prihvatiti meč protiv Sonnena, on u usporedbi s Hendersonom tek možda malo više preferira hrvanje. Postoje brojni razlozi zbog kojih je trebao prihvatiti meč, ali glavni je što on, kao što sam već rekao, može bez obzira na promjenu pobijediti 98 posto boraca na svijetu", smatra Daniel.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI