Cormier: Conor to nije zaslužio

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.10.2018 09:22h Autor:

McGregor vs Nurmagomedov (screenshot)

Dvostruki UFC-ov prvak Daniel Cormier, koji je inače i timski kolega Khabiba Nurmagomedova, preko društvenih je mreža iznio svoje mišljenje o događanjima s UFC 229 priredbe.

‘DC’ u svom obraćanju izražava razočaranje kaotičnim raspletom velike večeri, ali i ističe da se takve stvari mogu dogoditi kada stvari postanu previše osobne.

Prema Cormieru nekoliko je faktora utjecalo na sve ono što smo vidjeli u lasvegaškoj T-Mobile Areni.

“Samo zato što ti je netko naudio ne znači da mu je ispravno uzvratiti istom mjerom. Conor to nije zaslužio. Nitko nije. No, za neke stvari jednostavno nema mjesta u promociji borbe. Tu možemo nabrojati religiju, obitelj i državu. Bacanje onih stvari u Brooklynu… Za Khabiba to nije bila promocija, to je bilo osobno. To su vam različite kulture”, napisao je Cormier na Twitteru.

Nešto kasnije je UFC-ov prvak iz teške i poluteške istaknuo da McGregor nije podigao optužnicu protiv Khabibovih kolega.

“To mi govori kako je njemu jasno da se njih dvojica međusobno ne vole i da se ovakva sranja onda događaju. To je bio Conorov gangsterski potez. On je u borbi pokazao srce. Koja luda večer, volio bih da se samo priča o meču”, zaključio je ‘DC’.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI