Cormier brutalno odgovorio Jonesu

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.09.2018 15:16h Autor:

Cormier vs. Jones

Dvostruki UFC prvak Daniel Cormier nije pretjerano impresioniran velikim intervjuom koji je Jon Jones dao za RT Sports. U podugačkom recentnom razgovoru je još jednom zanijekao uzimanje nedozvoljenih sredstava, ali je progovorio i o eventualnim mečevima s Danielom Cormierom jednom kada se vrati u kavez.

I to ne o jednom, nego o dva meča. Da, dobro ste pročitali! Jones prvo planira pobijediti svog velikog rivala ponovno u poluteškoj kategoriji, a onda ga dokrajčiti u teškoj…

“Moja vizija je najprije se boriti s njim u poluteškoj kategoriji. Kada ga pobijedim i treći put, to će uništiti njegovo samopuzdanje. U njegovo glavi, smatram da on još uvijek vjeruje kako me može pobijediti. Posebno, što je u posljednjem meču izgledao dobro sve dok ga nisam nokautirao. Želim u njemu slomiti ideju da me ikada može pobijediti. Najpametnije je to učiniti u poluteškoj kategoriji”, izjavio je u razgovoru za RT Sports.

Jones i dalje ponavlja: “Nikada nisam uzeo steroide!”

“A onda bih ga u četvrtoj borbi pobijedio i u teškoj diviziji. Kako god će naporno trenirati, ja ću trenirati više i uvijek ću biti mlađi od njega”, dodao je Jones u recentnom intervjuu.

Nešto će se u čitavoj priči pitati i Cormiera koji sve konce drži u svojim rukama. Dojam je da DC-ja u ovom trenutku Jones uopće ne zanima. Uostalom, već je najavio da će se boriti s Brockom Lesnarom u veljači, a ranije bi eventualno branio pojas u kategoriji do 93 kilograma. Naravno, ne protiv suspendiranog Jonesa.

Podijelivši Jonesov intervju na društvenim mrežama, Cormier je usput dao svoj odgovor. On je negativan, a Jonesa je nazvao varalicom. Ponovno!

“Ovo su veliki planovi za lika koji ih može ostvariti tek kada se čitav proces njegovog kažnjavanja dovrši. I to radi već trećeg pada na doping testu. Dajte molim vas, što je s tim likom! On je varalica!”, napisao je dvostruki UFC šampion.

Jones i dalje iščekuje konačnu odluku USADA-e koja o ovom slučaju odlučuje sada već više od godine dana. Nadležna atletska komisija je svoje rekla, no USADA je ta koja će odrediti konačnu sudbinu bivšeg UFC prvaka.

“Bonesu” kao prekršitelju ponavljaču prijeti i do četiri godine suspenzije. Doduše, UFC će učiniti sve da je ta kazna u konačnici što manja jer im njihova super zvijezda očajnički treba ponovno u Octagonu.

Proteklih dana i tjedana se pojavila glasina kako se “main event” UFC-a 230 čuva upravo za Jona Jonesa. No, radi se tek o teoriji koja nije potvrđena niti od jedne strane…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI