Cormier: Borba Između Jonesa i “Rumblea” nema apolutno nikakvog smisla

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.09.2016 09:55h Autor:

Daniel Cormier

Priča oko pozitivnog doping testa Jona Jonesa koja je bivšeg prvaka udaljila s UFC-a 200 i prilike da vrati pojas od aktualnog prvaka Daniela Cormiera mogla bi završiti prije nego što se očekivalo. Jones bi se mogao izvući bez velike suspenzije, a predsjednik kompanije Dana White već ima savršenu borbu za njegov povratak u oktogon.

White je na UFC Unfiltered podcastu izrazio želju da se Jones obračuna s Anthoyjem “Rumble” Johnsonom koji je nedavnim nokautom Glovera Teixeire za 13 sekundi potvrdio da je prvi izazivač i potencijalno velika opasnost za “Bonesa”.

No ta se ideja nikako ne sviđa Cormieru koji je u razgovoru za SiriuxXM rekao kako ta borba nema nikakvog smisla.

“Jedna stvar s kojom se u potpunosti ne slažem i ne zanima me tko će to čuti. Zašto bi dovraga Jon Jones još uvijek bio privremeni prvak? To nema apsolutno nikakvog smisla. Oni se ne bi trebali boriti za privremeni pojas, to nema smisla. Ne znam zašto bi on uopće bio privrmeni prvak, diskvalificirali su ga. Uzmite mu taj prokleti pojas. To je glupo.

Molim se bogu da se Dana White krivo izrazio jer to nema apolutno nikakvog smisla. Ne mogu se boriti za neki privremeni pojas. Mogu se boriti u glavnoj borbi večeri jer to je velika i zabavna borba, ali tom slučaju se bore za mjesto prvog izazivača, a ne za neki pojas. Imali biste privremenog prvaka koji brani privremeni pojas dok je pravi prvak još uvijek ovdje. To uopće nema smisla”, rekao je prvak.

“Rumble” je jedini top 5 poluteškaš s kojim se Jones još nije suočio. Dvojac se trebao obračunati na UFC-u 187, no nakon što je Jones završio u problemima sa zakonom, zbog čega mu je oduzeta titula, njegovo mjesto je zauzeo Cormier koji je pobijedio Johnsona i tako postao prvak.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI