Cormier: Bit ću razočaran ako Jones ne napadne moje ozlijeđeno koljeno

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.07.2014 13:00h Autor:

Daniel Cormier

UFC 178 koji će se održati 27. rujna u Las Vegasu donijet će nam napokon novi nastup Jona Jonesa, a njegov suparnik bit će, kao što je odnedavno poznato, Daniel Cormier zahvaljujući ozljedi Alexandera Gustafssona.

No, imao je i Cormier određenih ozljeda u posljednje vrijeme. Daniel je čak planirao otići na operaciju kako bi sanirao jednu ozljedu koljena, no to je ipak odlučio odgoditi zbog ove velike neočekivane prilike.

Da mu koljeno nije u najboljem stanju prilično je poznata informacija, pa se postavlja pitanje hoće li Jones igrati upravo na tu njegovu slabu točku.

"Ako Jon odluči poštedjeti moje koljeno bit ću prilično razočaran. To govorim kao natjecatelj, stvarno bih se razočarao kad to ne bi iskoristio. On se isto bori, također ima svoje ozljede i moja odluka je da ću ih definitivno pokušati napasti", rekao je Cormier.

"Ja vjerujem u sebe 110 posto, a u cijelom UFC-u sigurno postoji barem jedan čovjek koji može pobijediti Jonesa. Smatram da sam to upravo ja, ali to isto tako znači i da u UFC-u postoji netko tko mene može pobijediti", smatra Daniel.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI