Cormier: Baš me briga za Jonesa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2015 19:34h Autor:

Daniel Cormier

Daniel Cormier, aktualni prvak UFC poluteške kategorije, čeka okršaj s Alexanderom Gustafssonom na UFC 192 kada će prvi put braniti titulu. Pojas je osvojio protiv Anthonyja Johnsona nakon što je oduzet još uvijek suspendiranom Jonu Jonesu zbog problema sa zakonom.

Cormier je nedavno zavapio kako bi volio da je Jon Jones vrati u UFC jer mu je "dosta igranja sa slabom konkurencijom", ali nakon brojnih komentara i pitanja o Jonesu, koji ga je porazio u međusobnoj borbi, promijenio je priču.

"Stvarno me boli briga za Jonesa. Sjebano je to… Živimo normalno dan za danom, nitko se ne brine oko Jonesa. Ali vi postavljate pitanja o tom tipu, i onda naslovi zvuče kao da ja stalno pričam o njemu", rekao je Cormier novinarima.

"Jones je dugo bio čovjek s kojim sam bio povezan. Ne vidim da će se išta promijeniti. S njegovim saslušanjem iza ugla, dodatno se dodaje ulje na vatru. To ga još uvijek čini značajnim i važnim u diviziji, iako ga nema. Zbog toga je još uvijek prisutan", dodao je Cormier koji smatra da Jones ipak treba biti kažnjen za svoja djela, ali ipak priželjkuje novu borbu protiv "Bonesa".

Jones je, podsjetimo, pod suspenzijom zbog izazivanja prometne nesreće i bijega, a ranije je imao problema i sa nedozvoljenim sredstvima.

"Svaki čovjek, bio to ja, Gustafsson, Rashad Evans, Jon Jones… svi žele tu borbu. Mene se više pita jer držim pojas. Svi mu žele dati priliku i pustiti ga da se bori. Ne znam što se dogodilo, ali znam da treba postojati kazna za naše akcije. Nitko ne bi trebao proći nekažnjeno za takve postupke", dodao je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI