Cormier: Ako pobijedim Lesnara, ja sam jedan od najvećih teškaša u povijesti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2018 11:09h Autor:

Daniel Cormier

Novopečeni teškaški prvak elitne svjetske MMA promocije, Daniel Cormier, priznaje kako bi Stipe Miočić “da je poštena svijeta” zaslužio revanš s obzirom na sve što je napravio u karijeri. No, ovaj svijet nije pošten, pa DC smatra da se prilika za meč protiv Lesnara i ogroman novac koji će zaraditi, ne pojavljuju dva puta u životu…

“Očito je da on smatra da zaslužuje revanš. Ponovno ponavljam, zbog svega što je napravio za ovaj sport, čovjek bi pomislio da mu zaista to i pripada. Ali kada je na horizontu meč poput ovog protiv Brocka Lesnara, tada se ne osvrćeš iza sebe”, izjavio je DC gostujući u emisiji “The Steve Austin Show” te je dodao:

“Stipe ima mnogo zaista lojalnih fanova, ali promislite na trenutak. Da je on pobijedio, ne bi razmišljao niti dvije sekunde oko meča s Brockom Lsnarom. To je najveća borba u ovom sportu, ako maknete Conora McGregora koji se bori u lakoj kategoriji. Tako da da, borit ću se protiv Lesnara.”

Većina analitičara smatra da WWE zvijezda nema nikakvih šansi protiv DC-ja, posebno jer je već godinu dana izvan pogona, a pitanje je može li preskočiti sva USADA-ina testiranja koja mu slijede. Cormier o Lesnaru govori biranim riječima, a ukoliko ga svlada, smatra da će ga se uvrstiti među najveće teškaše u povijesti.

“Brock je velik, opak lik. Bivši UFC prvak. Očito je i WWE šampion. On je masivan tip koji posjeduje jako mnogo borilačkih kvaliteta. Znam Brocka jako dugo vremena i uzbuđen sam jer ću se ponovno natjecati protiv njega. Ne samo natjecati, želim protiv njega ostvariti dominantnu pobjedu. Kada pobijediš najdominantnijeg UFC teškaškog prvaka u povijesti i povrh toga svladaš Brocka Lsnara, možda će me jednog dana zvati i jednim od najvećih teškaša u povijesti sporta”, vjeruje Cormier.

S obzirom da se Lesnar ne može natjecati sve do siječnja 2019. godine radi pada na doping testu uoči UFC-a 200, DC će se u međuvremenu okrenuti obrani naslova u poluteškoj kategoriji. To mu neće biti lako jer je zbog meča protiv Miočića nabio mnogo mase.

“Bit će teško ovaj put. Zna se koliko je neugodno meni skidati kilograme i spustiti se na 93. Ali sada će to biti još teže. No, želim zadržati ovaj pojas i branit ću ga. Neću ga se odreći samo zato što UFC smatra da se više ne mogu spustiti u polutešku. Mogu i hoću!”, zaključuje dvostruki UFC prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI