Corey Anderson: Trebali smo svi odbiti odlazak u Los Angeles pa neka traže 11 novih borbi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.12.2018 20:33h Autor:

Corey Anderson

Većina UFC 232 boraca razočarana je seobom eventa u Los Angeles, no jedini koji je izašao sa žešćom izjavom je Corey Anderson. Poluteškaš je izrazio razočaranje činjenicom da je UFC spreman sve učiniti zbog jedne osobe, nauštrb svih ostalih.

Sudionici UFC 232 eventa saznali su za promjenu mjesta u kojem će se boriti putem Twittera. Nitko od njih nije kontaktiran niti upitan za mišljenje. Jednostavno su saznali kako se neće boriti u Vegasu nego u Los Angelesu. Što se tiče rezerviranih hotela i svega ostalog što su borci dogovorili, poput dvorana gdje će se pripremati tijekom “Fight weeka”, UFC-u to nije bitno, neka se snađu. I takve stvari su razljutile borce, odnosno razočarale, kako je svoje emocije nazvao Corey Anderson, u svojoj Twitter objavi koju prenosimo.

“Da smo svi odbili putovati, biste li uklonili Jonesa s programa i ostavili sve u Vegasu? Ili biste dogovorili 11 novih borbi, preselili u Los Angeles i zadržali istu glavnu borbu? Veliki broj novaca je utrošen u putovanje moje obitelji u Vegas, da bi bili sa mnom za vrijeme borbe. Nisam ljut, samo sam razočaran u kompaniju. Ja se kidam svaki dan, dajem sve od sebe da moja mokraća i krv svaki dan budu čisti i da sebe predstavljam kao pravog profesionalca, svaki dan. Sve to da bi klaunovi, koji prodaju puno ulaznica i zarađuju veliki novac, mogli sve sjebati i svejedno dobiti tapšanje po ramenu uz komentar kako nije njihova krivica. Sa mnom je supruga u sedmom mjesecu trudnoće, moramo sletjeti i onda odmah na aerodromu smisliti što i kako dalje. Pravilo vožnje je da budeš trijezan ili ćeš biti uklonjen iz prometa. Naše pravilo bi trebalo biti pišaj čisto ili završi na ulici. Ponavljam, nisam ljut, samo sam razočaran.”, napisao je Corey.

On se na glavnom programu eventa bori protiv Ilira Latifija i to je borba koja bi ga čak mogla učiniti idućim izazivačem kategorije, ukoliko dođe do pobjede na dovoljno impresivan način. Upravo zbog toga svega mu je ova borba najvažnija u dosadašnjoj karijeri te ga u potpunosti razumijemo oko ove frustracije. Zanimljivo je samo zamisliti situaciju da su se uistinu svi borci ujedinili i odlučili kako nemaju namjeru prihvatiti seobu eventa. Onda bi se UFC našao u ogromnim problemima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI