Cordeiro: Werdum je najbolji teškaš svih vremena

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.11.2015 16:12h Autor:

Fabricio Werdum i Rafael Cordeiro

Cijenjeni MMA trener Rafael Cordeiro je nakon Werdumovog slavlja nad Velasquezom odbijao Brazilca nazivati najboljim teškašem u povijesti ovog sporta, ali izgleda kako je ovih dana brazilski stručnjak promijenio mišljenje te je o tome porazgovarao s Arielom Helwanijem.

Cordeiro je izrazio nezadovoljstvo činjenicom da mnogi osporavaju Werdumovu pobjedu nad Velasquezom. Prema njemu, Werdum želi ovaj revanš kako bi svima dokazao da nadmorska visina, kao i pauza tijekom koje se Meksikanac nije borio, nisu glavni razlozi njegovog slavlja. Uz to je u razgovoru za The MMA Hour objasnio zašto Brazilca smatra najboljim teškašem u povijesti MMA-ja.

"Fabricio je pobijedio Minotaura, Fedora i Velasqueza. Mislim da zaslužuje više poštovanja. Ljudi ga podcjenjuju te on mora dokazivati da je najbolji na svijetu, a to već sada i je. Jako sam skroman kada je u pitanju MMA. Ako nešto želite reći, onda je najbolje da kažete ono što je točno. Ne želim nikoga povrijediti, ali ja vjerujem da je Fabricio Werdum najbolji teškaš svih vremena. Pobijedio je legende i zaslužuje poštovanje", izjavio je Cordeiro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI