Cooper uvjerena u pobjedu protiv MacKenzie Dern: Već dugo treniram za tu borbu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.03.2018 16:04h Autor:

Amanda Bobby Cooper

Amanda Bobby Cooper djevojka je koju je UFC namijenio za drugu protivnicu svoje nove potencijalne zvijezde, MacKenzie Dern. I to je djevojka koja je vjerovala kako UFC ima takve namjere te tvrdi da već neko vrijeme trenira za borbu protiv svoje iduće protivnice.

26-godišnja Cooper (3-3, 2-2 UFC) vrlo je zadovoljno prihvatila odluku UFC-a da njena iduća borba budi protiv MacKenzie Dern (6-0, 1-0 UFC), jedne od najboljih grapplerica svijeta, koja je ovog mjeseca uspješno debitirala u najjačoj svjetskoj promociji. Uspješno što se tiče rezultata, budući da je upisala pobjedu nad Ashley Yoder, no ukupni dojam nije bio impresivan kao što impresivno zvuče njeno ime i grapplerske reference.

Tako je Amanda sličnog dojma kao i većina fanova, koji smatraju da Dern mora na još puno stvari raditi, ukoliko želi biti borkinja svjetske klase te možda jednom i svjetska prvakinja. UFC joj je ispunio želju da vrlo brzo ponovno nastupi, što joj možda i nije pametna odluka, a Cooper će se pokušati pobrinuti da se to potvrditi upravo takvim.

“Ne mogu dočekati ovu borbu, još samo osam tjedana i borim se protiv MacKenzie Dern u Rio De Janeiru. Dugo čekam ovu borbu, zapravo puno duže nego otkako sam dobila poziv za nju. Želim i čekam tu borbu još od prije nego je MacKenzie potpisala za UFC, puno prije nego je potpisala za Invictu. Želim tu borbu od prvog dana kada sam čula njeno ime! I od tada treniram za tu borbu, treniram za borbu protiv MacKenzie Dern puno dulje nego što možete zamisliti. Znam kako ju pobijediti i 12. svibnja u Riu namjeravam ugasiti hype”, napisala je Cooper ispod fotografije na Instagramu.

Ona je također bila uspješna u svojoj posljednjoj borbi i bio joj je to svakako najimpresivniji nastup u dosadašnjoj karijeri. U pitanju je borba protiv Angele Magane, koju je u prosincu dobila prekidom u drugoj rundi, nakon što je prezentirala ogromnu dominaciju kroz cijeli tijek borbe. Cooper je u UFC došla preko 23. sezone Ultimate Fightera, u kojoj je došla do finala.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI