Conorov “Proper Twelve” ruši sve rekorde prodaje unatoč većinom lošim recenzijama

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.10.2018 21:51h Autor:

Conor McGregor

Unatoč porazu u borbi protiv Khabiba Nurmagomedova te podosta lošim recenzijama po internetu, Proper Twelve ruši sve rekorde prodaje. Naime, prva “tura” viskija Conora McGregora većinom je rasprodana.

Conor McGregor jako je dobro tempirao svoj poslovni potez oko izlaska Proper Twelve viskija. On je u prodaju pušten 22. rujna, što je bilo dovoljno vremena da se do UFC 229 “fight weeka” nađe na gotovo svim policama gdje ga je bilo plan dovesti. Time je McGregor odradio onaj prvi dio posla, a drugi je odradio većinom na press konferencijama, gdje je njegov napitak bio stalno uz njega te ga je više puta spominjao.

Poraz u borbi na kraju nije pokvario prodaju te možda upravo u tome možemo pronaći objašnjenje Conorovog Instagram statusa nakon borbe, kojim je izjavio kako je izgubio borbu, ali je dobio bitku. Vjerojatno se tu mislilo na prodaju viskija, odnosno posao koji je Conor odradio i svima nam je jasno kako je on od ove borbe izvukao puno više od honorara koji je zaradio. Napravio je najbolju moguće reklamu.

Pokušajte kupiti bocu na stranicama većine najvećih svjetskih dobavljača i dobiti ćete informaciju kako je viski rasprodan, a većina velikih marketa također je izrazila potrebu za dobavljanjem novih boca, budući da su sve jednostavno planule. Prvi dio posla Conor je svakako uspješno odradio, no onaj pravi tek sada slijedi.

Svima je jasno kako je većina prvu bocu kupila iz čiste znatiželje i postavlja se pitanje koliko njih će se vratiti i po drugu bocu. Posebno se tu misli na redovne konzumente tog pića, koje je potrebno zadovoljiti te koji većinom već imaju svoje ustaljene favorite. Recenzije viskija varijaju najčešće od onih koje govore da nije loš, ali da oko njega ima još puno posla (kakva je ova o kojoj smo pisali) pa sve do onih koje govore kako je u pitanju prebrzo napravljen proizvod koji se još nije smio pustiti u prodaju, odnosno da je viski loš te da će mu trebati puno vremena da se može upustiti u borbu s najvećim britanskim i svjetskim proizvođačima. Vrijeme će pokazati, no znajući Conora i njegov osjećaj za posao, ne sumnjamo kako će on već nešto smisliti.

Trenutno je Conor u fazi putovanja i promocije Proper Twelvea te niti ne spominje borbu koju je prošlog vikenda odradio. Nju je ostavio iza sebe te sada bere plodove onoga što je postigao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI