Conorov menadžer poručio Nateu Diazu: Ukoliko želiš treću borbu s Conorom, bori se protiv Fergusona i pobijedi ga!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.04.2017 19:08h Autor:

Conor McGregor & Nate Diaz UFC 202

Menadžer Conora McGregora, Audie Attar, gostovao je u MMA Houru Ariela Helwanija, gdje je posebno zanimljivo bilo čuti mišljenje o potencijalnoj trećoj borbi njegovog klijenta i Natea Diaza.

Nate je zapravo trenutno veliki problem UFC-a, iz razloga što odbija sve borbe, vjerojatno u nadi kako će prvom prilikom dobiti poziv treći puta se boriti protiv Conora McGregora, ovog puta za naslov prvaka lake kategorije. Takvo razmišljanje ne treba čuditi jer znamo koliko je Diaz zarađivao prije dva susreta protiv McGregora, a koliko je zaradio u tim borbama. Attar je rekao nešto o tome, što je dalo za zaključiti kako je Conorov tim zainteresiran za tu borbu, no ne uz trenutno stanje stvari.

“Borba protiv Natea Diaza zanima Conora. No ukoliko on želi da Conor bude zapravo zagrijan za tu borbu, na njemu je da što prije nastupi, odnosno da se bori u bližoj budućnosti. Ukoliko se dogodi meč protiv Floyda, Conor mora biti zapravo uzbuđen da bi se vratio i borio protiv tebe. Nate bi bio lud da odbije borbu protiv Tonya za privremenu titulu prvaka”, objasnio je Attar što Nate Diaz treba učiniti da došao do te borbe.

Dana White je izjavio kako su Diazu do sada ponuđene neke borbe, no da je sve odbio. Ipak, borba protiv Fergusona još nije spominjana kao opcija, iako bi sigurno bila riječ o borbi vrlo interesantnoj fanovima. I na taj način bi Diaz mogao osigurati siguran treći susret protiv McGregora. Ipak, sve se čini da Diaz vjeruje kako mu je ta borba zicer i ukoliko bude čekao. Čeka se mišljenje UFC-a po tom pitanju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI